Kieli Valikko
jättiläiskuva_blogi

Projekti-Instituutin blogi

5.6.2018 7.45

Jos haluat kehittyä – julkaise palautteesi

Juuso Äikäs

Projekti-Instituutti on vuodesta 2011 tehnyt nk. avoimia valmennuksia, joihin kuka tahansa voi ilmoittautua nettisivuillamme. Vuonna 2014 päätimme kerätä palautteet suoraan julkiseen kanavaan. Se kannatti.
Päätös ryhtyä keräämään palautetta julkisesti ei ollut helppo. Vaikka valmennuksissa kerätty palaute olikin hyvää, mielessä kyti jonkinmoinen pelko: entä jos saammekin tulevaisuudessa huonommat palautteet?

Hyppy tuntemattomaan...

Päätimme kuitenkin, että nyt mennään, meni syteen tai saveen. Valitsimme alustaksi koulutus.fi:n palvelun, jossa valmennuksemme oli julkaistu jo aiemmin. Kämmenet märkinä odotimme ensimmäisiä palautteita ja huokasimme helpotuksesta, kun ne olivat positiivisia.

...antoi siivet

Kun katsoo kehitystä taaksepäin, harmittelee vain sitä ettei aloitettu aikaisemmin. Palautteita on tähän mennessä saatu 403 kappaletta, ja ne ovat parantuneet vuosi vuodelta.


2015201620172018
Kaikkien palautteiden keskiarvo (maksimi 5)3,94,24,34,4

Vielä huimempaa on ollut Projektityön perusteiden kehitys, jossa on ylletty tänä vuonna jo 4,5:n keskiarvoon. Näiden numeroiden takana on ollut tietysti myös paljon kehitystyötä, jota tulemme jatkossa tekemään vielä lisääkin monimuotoistamalla valmennuksiamme. Syksyn tarjonnastamme löytyykin jo uusi monimuotovalmennus, Projektisuunnittelun starttipaketti.

Osallistumalla valmennukseen pääset itsekin siiville!

Nyt kesän korvalla on hyvä aika käydä katsomassa koulutuskalenteristamme, kuinka Sinä voit kehittää taitojasi projektijohtamisen saralla. 

Muistathan, että osallistumalla valmennuksiimme ansaitset Finnair Plus-pisteitä – ja kun ilmoittaudut juhannukseen mennessä, saat syksyllä pisteesi tuplana; PM Master -valmennusohjelmasta saat jopa 30 000 pistettä! Finnair alensi juuri lentopalkintojensa hintoja; 15 000 pisteellä voit lunastaa lennot Pohjoismaihin, ja 30 000 pisteellä muualle Eurooppaan, Tel Aviviin tai Dubaihin. Finnairin sivuillePalaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi