Kieli Valikko
jättiläiskuva_blogi

Projekti-Instituutin blogi

28.12.2017 13.04

Miten kiität tiimiäsi hyvästä työstä? 8 ideaa

Hanna Andersson

Valmiiksi saatua isoa työtä ja onnistumista täytyy juhlistaa! Yhteinen ajanvietto antaa tiimille tilaisuuden hengähtää vapaamuotoisissa merkeissä, taputella toisiaan selkään ja tunteen, että tästä on hyvä kääriä hihat seuraavia hommia varten.Myös henkilökohtaiset lahjat – pienetkin – ovat arvostettu ele. Tässä ideoita oman tiimisi palkitsemiseen.

shutterstock_432579049

1. Syökää yhdessä!

Tarjoa tiimille hieman parempi lounas, tai menkää yhdessä illalliselle. Perinteinen baari-iltakin on joillekin sopiva juhlistamistapa.

2. Vapaa-aika

Jos voit antaa tiimiläisille ylimääräisen vapaapäivän tai vaikka vapaan perjantai-iltapäivän, sitä arvostetaan takuuvarmasti.

3. Lahjakortti

Lahjakortti tavarataloon, kirjakauppaan tai ravintolaan on helppo ratkaisu, ja varmasti jokaiselle mieluisa lahja.

4. Henkilökohtainen lahja

Jos tunnet tiimisi jäsenet riittävän hyvin ja olet valmis näkemään hieman enemmän vaivaa, anna jokaiselle jotain hänelle merkityksellistä.


5. Menkää nauramaan!

Nauru on yksi parhaita tapoja purkaa paineita. Menkää yhdessä vaikka stand up -esitykseen.

6. Tehkää yhdessä lahjoitus hyvään tarkoitukseen

Jos se tuntuu teistä hyvältä idealta ja löydätte yhteisen hyväntekeväisyyskohteen, tehkää yhteislahjoitus nimissänne (ja juhlistakaa sitä vaikkapa yhteisellä lounaalla tai kilistelemällä kuohuvalla).

7. Hiki pintaan tai aivojumppaa

Jos tiimisi on liikunnallista porukkaa, järjestä jokin yhteinen urheilullinen aktiviteetti ja vaikka saunailta sen päätteeksi. Tai jos haluatte hikoilla hieman vähemmän, menkää esimerkisi pakohuonepeliin!

8. Kysy, mitä tiimisi haluaa

Tiimit ja ihmiset ovat erilaisia. Kaikki eivät esimerkiksi koe sitä baari-iltaa rentouttavaksi pitkän projektin päätteeksi. Jos et tiedä, mikä olisi sopiva tapa palkita tiimiäsi, voit myös antaa heidän kertoa jo projektin alussa, mikä heitä ilahduttaisi.

Tuokoon uusi vuosi 2018 mukanaan paljon juhlistamisen ja kiittämisen arvoisia onnistumisia!Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi