Kieli Valikko
 
 

PM MasterⓇ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille

6.9. - 15.12.2017

Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.8.2017
Perustiedot
Koulutuspaikka
PM MASTER vaihtelee jaksoittain, Pääkaupunkiseutu
Lisätietoja
toimisto@projekti-instituutti.fi
Valmennuksen taso
Projektitoiminnan kehittäjille
PMO-ammattilaisille
Kokeneille projektipäälliköille
Kuvaus

PM Master -valmennusohjelma 2017

PM Master -valmennusohjelma on tarkoitettu projektitoimiston asiantuntijoille ja johtajille, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiville ja projektitoiminnan kehittämiseen osallistuville henkilöille. Valmennusohjelma antaa osallistujille valmiudet kehittää organisaation projektinjohtamismalleja ja projektisalkunhallintaa sekä johtaa ja tukea strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen ja motivoimisen sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen taitojaan. Valmennusohjelman yhteydessä on mahdollisuus suorittaa Certified PMO Manager -sertifikaatti (CPMO).

Vuonna 2001 ensimmäistä kertaa toteuttamaamme valmennusohjelmaan ovat osallistuneet jo noin 500 projektipäällikköä ja projektitoiminnan kehittäjää. Valmennusohjelman sisällön suunnittelun ja kehittämisen lähtökohtana on ollut asiakkaidemme tarpeet ja yli 20 vuoden kokemuksemme heidän projektitoimintansa kehittämisestä. Osallistujat ovat palautteissaan antaneet erityistä kiitosta kattavalle aihekokonaisuudelle, valmentajien käytännönläheiselle lähestymistavalle ja näkökulmia laajentaville keskusteluille muiden osallistujien kanssa. Valmennuksen jälkeen verkostoitumista ja jatkuvaa kehittämistä tukee PM Master Alumniryhmä.

Lataa PM Master -valmennusohjelman esite

”Suosittelen lämpimästi valmennusta erityisesti PMO tehtävissä toimiville. Monipuolisesta kokemuksestani huolimatta sain valmennuksesta runsaasti uutta tietoa salkunhallinnasta, projektien linkittymisestä strategiaan ja erilaisista menetelmistä. Mielenkiintoista oli myös perehtyminen Peili™ -käyttämisprofiiliin, omien vahvuuksieni läpikäynti ja sen antamat uudet näkökulmat itseeni muiden silmin. Herätti paljon ajatuksia ja ideoita siitä, miten tietoa voi hyödyntää työssäni. Valitsin PM Master -valmennusohjelman, koska olen vähän aikaa sitten aloittanut uuden työn PMO kehittämistehtävissä ja koen valmennuksen paitsi tukevan päivittäistä työtä, myös omaa ammatillista kehitystä. Erityisesti CPMO -sertifikaatti on hyvä lisä ansioluetteloon. Valmennuksessa parasta oli kokonaisuus ja mahdollisuus suorittaa sertifikaatti sen osana.”

Niina Maijala, Project Management Officer (PMO), Sanoma Pro Oy – PM Master alumni & Certified PMO Manager 2016

 "Osallistuin PM Masteriin projektinjohtamistaustalla tavoitteena selvittää, miten pystyisimme tehostamaan projektitoimintaa asiantuntijaorganisaatiossamme sekä vastaamaan vastakäynnistetyn ohjelman haasteisiin.  Erittäin monipuolinen ja kattava valmennusohjelma, suosittelen sitä kaikille organisaation projektitoiminnan kehittämiseen perehtyville. PM Master antoi hyvän kokonaiskuvan projektijohtamisen, salkunhallinnan ja ohjelma-&muutosjohtamisen eri osa-alueista. Valmennus antoi paljon tietoa, case-esimerkkejä sekä konkreettisia valmiuksia ja käytäntöjä, joita voi soveltaa käytäntöön jo kurssin aikana organisaation projektikulttuurin kehittämiseksi.” 

Petteri Lehtonen, Pääinsinööri ELSA-projekti, Fortum Generation, Engineering & Projects – PM Master alumni & Certified PMO Manager 2016


Valmennuksen tavoitteet

PM Master -valmennusohjelmaan osallistumalla
 • laajennat näkemystäsi ja kykyäsi kehittää organisaatiosi projektikulttuuria ja johtaa muutosta
 • kasvatat projektijohtamisen ja -salkunhallinnan tietämystäsi sekä kykyäsi soveltaa niitä strategian toteuttamisessa tai projektiliiketoiminnassa
 • kehität omaa johtajuuttasi muuttuvassa ja vaativassa sidosryhmäympäristössä
 • vahvistat valmiuksiasi toimia vastuullisissa tehtävissä organisaation projektitoimistossa (PMO)
 • saat käsityksen kansainvälisten standardien (ISO 21500, IPMA, OGC, PMI) soveltamisesta organisaation projektitoimintaan
 • suoritat samalla halutessasi Certified PMO Manager -sertifikaatin

Certified PMO Manager (CPMO)

Osallistujilla on valmennusohjelman yhteydessä mahdollisuus suorittaa Certified PMO Manager (CPMO) -sertifikaatti. Sertifikaatti sisältyy PM Masterin hintaan ja se myönnetään osallistujalle, joka suorittaa ohjelmaan kuuluvat soveltavat tehtävät hyväksyttävästi. CPMO -sertifikaatti on osoitus henkilön kyvykkyydestä johtaa ja kehittää projektitoimistoa sekä suoriutua ammattitaidolla projektitoimiston tyypillisistä tehtävistä.

Certified PMO Manager (CPMO) sertifiointiohjelma

CPMO Competence Baseline


Valmennusohjelman laajuus ja toteutustapa

Ohjelmaan kuuluu ½ päivän orientaatiotilaisuus sekä 4 kahden päivän valmennusjaksoa. Valmennuspäivien aikana käsittelemme projektikulttuurin kehittämisen eri osa-alueita asiantuntijavalmentajien johdolla keskustellen ja pienryhmissä työstäen. Valmennuspäivillä vierailee myös casepuhujia kertomassa kokemuksistaan projektitoiminnan kehittämisestä edustamissaan yrityksissä.

Valmennusjaksojen väliin sijoittuu neljä etäjaksoa, joiden aikana osallistujat syventävät valmennusohjelman aiheita soveltaen niitä omaan työhönsä. Etäjaksojen tehtävät kytkeytyvät samalla valmennusohjelman aikana työstettävään kehittämissuunnitelmaan, jossa jokainen osallistuja syventyy valitsemaansa kehittämiskohteeseen organisaationsa projektitoiminnassa. Valmennuspäivien sisällöt, case-esitykset ja ryhmätyöt sekä oman työn ja organisaation kehittäminen linkittyvät luontevasti toisiinsa, muodostaen innostavan, antoisan ja tehokkaan oppimisprosessin. Valmennuksen ohjelmajohtaja on läsnä sekä valmennuspäivillä että verkkoympäristössä oppimista tukien.


Ohjelmaan sisältyy myös:

Kirja: A Guide to the Project Management Body of Knowledge, (PMI PMBOK® Guide)

Kirja: Managing Successful Programmes (MSP)

Palaute henkilökohtaisesta käyttäytymistyylistä (Peili™)


Valmennusohjelman hinta

Valmennusohjelman hinta on 4700 €, julkisten organisaatioiden osallistujille 4300 €. 

ABC Projektijohtamismalli-asiakkaat ja PRY:n jäsenet saavat myös 10% alennuksen hinnasta.

Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin, etuihin tai sopimushintoihin.


FINNAIR Plus Logo


Hintoihin lisätään laskutushetkellä voimassaoleva arvonlisävero (1.1.2013 24%).

PM Master -valmennusohjelma laskutetaan kahdessa yhtä suuressa erässä orientaation ja 2. jakson jälkeen. Maksuehto on 14 vuorokautta.

Hintaan sisältyvät valmennuspäivät, valmennusmateriaalit, etäopiskelun ohjaus, valmennuspäivien lounas- ja kahvitarjoilut sekä internaattijaksoilla myös illallinen. Internaattijaksojen yöpymiskulut eivät sisälly hintaan.

Ilmoittautuminen on sitova 14 vrk ennen ohjelman alkua. Tätä myöhemmin tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme 50 % hinnasta. Peruuttamaton valmennuspaikka laskutetaan täysihintaisena. Koulutuspaikan voi esteen sattuessa luovuttaa samassa yrityksessä tai organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Optiona:

 • Mahdollisuus täydentää PM Masterin aihekokonaisuutta avoimilla kursseillamme erikoishintaan -25% alennuksella.
  Tutustu avoimiin kursseihimme: www.projekti-instituutti.fi/koulutuskalenteri
 • Henkilökohtainen Peili™ johtajuusarvio ja siihen sisältyvä henkilökohtainen läpikäynti Peili™-valmentajan kanssa. 
  Peili™ johtajuusarvio on 360º palaute- ja kehitystyökalu oman johtajuuden kehittämiseen. (500€)


OSALLISTUMALLA ANSAITSET 15 000 FINNAIR PLUS -PISTETTÄ!