Kieli Valikko
 
 

IPMA C -sertifiointivalmennus

24. - 25.10.2017

Perustiedot
Koulutuspaikka
Holiday Club Caribia, Turku
Lisätietoja
toimisto@projekti-instituutti.fi
Valmennuksen taso
IPMA C-sertifiointivalmennus
Kuvaus


Kenelle?

  • Oletko jo ehtinyt kerätä kokemusta projektipäällikkönä ja omaat perustiedot projektinjohtamisesta?

  • Kaipaatko lisää osaamista kriittisten aikataulujen ja resurssien hallintaan?

  • Haluatko olla IPMA C -sertifioitu projektipäällikkö?


Tavoitteet ja hyödyt

Valmennuksessa opit konkreettisesti aikataulu- ja resurssihallinnan menetelmiä ja niihin liittyviä muita projektinhallinnan alueita, kuten projektien osittaminen ja riskienhallinta. Opit käyttämään perusmenetelmiä rutiininomaisesti ja saat hyvän perustan menestyä käytännön projekteissa. Opit IPMA:n osaamisjäsentelyn (IPMA Competence Baseline) periaatteet ja hyödyt projektiosaamisesi kehittämisessä. Saat hyvät valmiudet IPMA C –sertifioinnin suorittamiseen.

 

Työskentelytavat

Kokenut valmentaja perehdyttää sinut aiheeseen sekä ohjaa keskustelujen lisäksi runsaasti konkreettisia menetelmä- ja laskentaharjoituksia projektin suunnittelun ja ohjauksen eri vaiheisiin. Osallistujat saavat kotitehtäviä omatoimista harjoittelua varten sekä harjoituskokeen. IPMA C -sertifiointikokeeseen menevien tulee varata riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja kertaamiseen ennen koetta.

 

Suositeltava lähtötaso

Saat valmennuksesta eniten irti, jos olet käynyt jonkin perustason projektinhallintavalmennuksen (kuten Projektityön perusteet) tai omaat muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä sekä kokemusta projektinjohtamisesta. IPMA C –sertifioinnissa vaadittavista asioista löydät ajantasaiset tiedot www.pry.fi.

 


Vuosittain yli puolet Suomessa IPMA C –sertifikaatin suorittaneista on osallistunut Suomen Projekti-Instituutin IPMA C –valmennuksiin ja läpäisyprosentti on keskimääräistä korkeampi. Valmennuksen ja sieltä saamasi itseopiskelun ohjeistuksen avulla valmistaudut tehokkaasti ja tuloksellisesti.


Valmennuksen hinta

950 € (+ alv)

Paikkakuntakohtainen erikoishinta. Ryhmäalennuksia ei voi soveltaa tarjoushintaan. (Valmennuksen normaalihinta 1200€ + alv.)


Osallistumalla ansaitset 5 000 Finnair Plus -pistettä!

FINNAIR Plus Logo


Valmennuksen ehdot


Tallenna kalenteritiedosto