Kieli Valikko
 
 

IPMA C -sertifiointivalmennus

13. - 14.3.2018

Viimeinen ilmoittautumispäivä 27.2.2018
Perustiedot
Koulutuspaikka
Scandic Oulu, Oulu
Lisätietoja
toimisto@projekti-instituutti.fi
Valmennuksen taso
IPMA C-sertifiointivalmennus
Kuvaus


Kenelle?

  • Oletko jo ehtinyt kerätä kokemusta projektipäällikkönä ja omaat perustiedot projektinjohtamisesta?

  • Kaipaatko lisää osaamista kriittisten aikataulujen ja resurssien hallintaan?

  • Haluatko olla IPMA C -sertifioitu projektipäällikkö?


Tavoitteet ja hyödyt

Valmennuksessa opit konkreettisesti aikataulu- ja resurssihallinnan menetelmiä ja niihin liittyviä muita projektinhallinnan alueita, kuten projektien osittaminen ja riskienhallinta. Opit käyttämään perusmenetelmiä rutiininomaisesti ja saat hyvän perustan menestyä käytännön projekteissa. Opit IPMA:n osaamisjäsentelyn (IPMA Competence Baseline) periaatteet ja hyödyt projektiosaamisesi kehittämisessä. Saat hyvät valmiudet IPMA C –sertifioinnin suorittamiseen.

 

Työskentelytavat

Kokenut valmentaja perehdyttää sinut aiheeseen sekä ohjaa keskustelujen lisäksi runsaasti konkreettisia menetelmä- ja laskentaharjoituksia projektin suunnittelun ja ohjauksen eri vaiheisiin. Osallistujat saavat kotitehtäviä omatoimista harjoittelua varten sekä harjoituskokeen. IPMA C -sertifiointikokeeseen menevien tulee varata riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja kertaamiseen ennen koetta.

 

Suositeltava lähtötaso

Saat valmennuksesta eniten irti, jos olet käynyt jonkin perustason projektinhallintavalmennuksen (kuten Projektityön perusteet) tai omaat muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä sekä kokemusta projektinjohtamisesta. IPMA C –sertifioinnissa vaadittavista asioista löydät ajantasaiset tiedot www.pry.fi.

 

Vuosittain yli puolet Suomessa IPMA C -sertifikaatin suorittaneista on osallistunut Suomen Projekti-Instituutin IPMA C -valmennuksiin, ja heidän läpäisyprosenttinsa sertifioinnissa on keskimääräistä korkeampi. Valmennuksen ja sieltä saamasi itseopiskelun ohjeistuksen avulla valmistaudut tehokkaasti ja tuloksellisesti.

"Haluaisin antaa positiivista palautetta Annikasta, jonka kahden päivän kurssilla kävin valmistautumassa IPMA-C sertifiointikokeeseen. Koe meni minun kohdallani läpi ja se on aika pitkälle Annikan ansiota. En olisi osannut itsekseni löytää niitä asioita jota laajassa tentissä tarvitaan. Lisäksi hänen opetusmenetelmänsä toimivat ainakin minuun. Joten kiitos teille hyvästä ja tiiviistä kurssista. Se oli oleellinen minun onnistuneeseen suoritukseen vaikuttava tekijä. Kiitos Annikalle vielä."

-Jouko Hertteli, Project Manager, Tieto Oyj


”Cimcorp Group toimittaa vaativia kansainvälisiä toimitusprojekteja. On tärkeää että projektipäälliköillä on vaadittava osaaminen ja se voidaan myös osoittaa asiakkaille. Toteutimme IPMA -sertifiointivalmennuksen yhteistyössä Suomen Projekti-Instituutin kanssa, ja kaikki sertifiointiin osallistuneet 11 henkilöä saivat sertifikaatin. Sertifikaattien lisäksi valmennus antoi paljon ideoita ja aineksia projektitoiminnan jatkokehittämiseen. Jos tähtäät 100% onnistumiseen, kannattaa valita Projekti-Instituutti valmentajaksi”.

-Jari Jylli, Projektitoiminnan johtaja, Cimcorp Oy

Valmennuksen hinta

1200 € (+ alv)

Jos organisaatiostanne ilmoittautuu:

2 henkilöä / alennus -15% per osallistuja

3-4 henkilöä / alennus -20% per osallistuja


Osallistumalla ansaitset 5 000 Finnair Plus -pistettä!

FINNAIR Plus Logo


Valmennuksen ehdot


Tallenna kalenteritiedosto