Kieli Valikko
 
 

Projektipäällikkönä ketterissä projekteissa

20. - 21.11.2018

Perustiedot
Koulutuspaikka
Scandic Helsinki Aviacongress, Vantaa
Lisätietoja
toimisto@projekti-instituutti.fi
Valmennuksen taso
Syventävää oppia projektipäälliköille
Kuvaus


Kenelle?

  • ICT- tai tuotekehitysprojektipäälliköille
  • Projektipäälliköille ja -suunnittelijoille, joiden projekteissa ICT:llä tai tuotekehityksellä on merkittävä osuus.
  • Tietohallinnossa tai tuotekehityksessä työskenteleville, joiden tulee ymmärtää kehittämistyön kokonaisuuden hallinta.

Tavoitteet ja hyödyt

Valmennuksen ansiosta ymmärrät eri projektinhallinnan menetelmien yhteydet ja osaat valita tarkoituksenmukaisen menettelyn omaan projektiisi. Projektin johtamisessa käytetään yhä enemmän erilaisia hybridimalleja - ketterät (Agilet) ja muut menetelmät eivät ole "joko tai" vaan "sekä että". Osaat arvioida missä voit hyödyntää ketteryyttä ja miten ne kytkeytyvät projektin hallinnan eri osa-alueisiin. Kykenet suunnittelemaan eriluonteiset osaprojektit sopivalla tavalla ja laatimaan ennusteita projektin edetessä. Osaat myös organisoida ja johtaa projektia kokonaisuuden tasolla sekä ketterissä osaprojekteissa. Tiedät, miten saada aikaan lopputuloksia, jotka vastaavat käyttäjien ja muiden sidosryhmien tarpeisiin.

 

Työskentelytavat

Valmentaja antaa osallistujille kokonaiskuvan aiheesta sekä johdattaa työstämään omia, omiin projekteihin ja organisaatioon sopivia ratkaisuja. Testaamme ja harjoittelemme asioita osallistujien omiin case-projekteihin liittyvien harjoitusten avulla. Saat omaan työhön liittyviä konkreettisia ajatuksia ja ratkaisuja, joita voit välittömästi hyödyntää omassa työssäsi.


Suositeltava lähtötaso

Toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta projektien tai osaprojektien hallinnasta. Saat valmennuksesta eniten irti, mikäli olet käynyt jonkin perustason projektinhallintavalmennuksen (kuten Projektityön perusteet) tai omaat muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä.
Valmennuksen hinta


1200 € (+ alv)

Jos organisaatiostanne ilmoittautuu:

2 henkilöä / alennus -15% per osallistuja

3-4 henkilöä / alennus -20% per osallistuja

 

Osallistumalla ansaitset 5 000 Finnair Plus -pistettä!

FINNAIR Plus Logo


Valmennuksen ehdot


Tallenna kalenteritiedosto