Kieli Valikko
 
 

PM MasterⓇ -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille

3.9. - 13.12.2019

Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.6.2019
Perustiedot
Koulutuspaikka
PM MASTER vaihtelee jaksoittain, Pääkaupunkiseutu
Lisätietoja
toimisto@projekti-instituutti.fi
Valmennuksen taso
Projektitoiminnan kehittäjille
PMO-ammattilaisille
Kokeneille projektipäälliköille
Kuvaus

Syksyn 2019 PM Master -valmennusohjelma alkaa 3.9.2019

Ilmoittaudu 30.4. mennessä ja saat Finnair Plus -pisteesi tuplana!

Lataa PM Master -valmennusohjelman esite


Palautteita kevään 2018 PM Masterista:


"Todella särmästi järjestetty kokonaisuus! Lähiopetusjaksoille oli aina ilahduttavaa tulla jo yksinomaan siksi, että järjestelyt oli hyvin hoidetut. Opin valtavasti projektijohtamisesta! Rohkenen väittää, että koulutus muutti hieman jopa omaa "mindsettingiä" omaan työhöni."

"Parasta oli verkostoituminen ja benchmarkkaus. Sisältö osui juuri omaan työhöni ja vastuualueeseeni."


"Kiitos Hanna ja Matti, teette työtänne upealla asenteella!"


Valmennus ja sertifiointi yhdellä iskulla!

Valmennusohjelma antaa osallistujille valmiudet kehittää organisaation projektinjohtamismalleja, projektisalkunhallintaa ja kehitystoimintaa sekä projektiliiketoimintaa nykyaikaisilla toimintamalleilla.

Tärkeä osa valmennusta on auttaa osallistujia johtamaan ja tukemaan strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen, motivoimisen sekä vuorovaikutuksen taitojaan. Valmennusohjelman yhteydessä on mahdollisuus suorittaa Certified PMO Manager -sertifikaatti (CPMO).

PM Master -valmennusohjelmaan osallistumalla...

 • laajennat näkemystäsi ja kykyäsi kehittää organisaatiosi projektikulttuuria ja johtaa muutosta
 • kasvatat projektijohtamisen ja -salkunhallinnan tietämystäsi sekä kykyäsi soveltaa niitä strategian toteuttamisessa tai projektiliiketoiminnassa
 • kehität omaa johtajuuttasi muuttuvassa ja vaativassa sidosryhmäympäristössä
 • vahvistat valmiuksiasi toimia vastuullisissa tehtävissä organisaation projektitoimistossa (PMO)
 • saat käsityksen kansainvälisten standardien (ISO 21500, IPMA, OGC, PMI) soveltamisesta organisaation projektitoimintaan
 • suoritat samalla halutessasi Certified PMO Manager -sertifikaatin
 • jaat kokemuksia ja parhaita käytäntöjä muiden osallistujien kanssa


Katso myös webinaari 4.6.2018: Projektikulttuurin kehittäminen & PMO:n muuttuva kehittämisrooli ja osaamistarpeetHyväksi todettu

Vuonna 2001 ensimmäistä kertaa toteuttamaamme valmennusohjelmaan on osallistunut jo yli 500 projektitoiminnan kehittäjää. Valmennusohjelman sisällön suunnittelun ja jatkuvan kehittämisen lähtökohtana on asiakkaidemme tarpeet ja yli 30 vuoden kokemuksemme heidän projektitoimintansa kehittämisestä. Osallistujat ovat palautteissaan antaneet erityistä kiitosta kattavalle aihekokonaisuudelle, valmentajien käytännönläheiselle lähestymistavalle ja näkökulmia laajentaville keskusteluille muiden osallistujien kanssa.

PM Masteriin osallistuneet pääsevät verkostoitumaan jokakeväisissä PM Master alumnitapaamisissa ja PM Master Alumnien LinkedIn -ryhmässä.


”Suosittelen lämpimästi valmennusta erityisesti PMO tehtävissä toimiville. Monipuolisesta kokemuksestani huolimatta sain valmennuksesta runsaasti uutta tietoa salkunhallinnasta, projektien linkittymisestä strategiaan ja erilaisista menetelmistä. Mielenkiintoista oli myös perehtyminen Peili-käyttämisprofiiliin, omien vahvuuksieni läpikäynti ja sen antamat uudet näkökulmat itseeni muiden silmin. Herätti paljon ajatuksia ja ideoita siitä, miten tietoa voi hyödyntää työssäni. Valitsin PM Master -valmennusohjelman, koska olen vähän aikaa sitten aloittanut uuden työn PMO kehittämistehtävissä ja koen valmennuksen paitsi tukevan päivittäistä työtä, myös omaa ammatillista kehitystä. Erityisesti CPMO -sertifikaatti on hyvä lisä ansioluetteloon. Valmennuksessa parasta oli kokonaisuus ja mahdollisuus suorittaa sertifikaatti sen osana.”

-Niina Maijala, Project Management Officer (PMO), Sanoma Pro Oy


 "Osallistuin PM Masteriin projektinjohtamistaustalla tavoitteena selvittää, miten pystyisimme tehostamaan projektitoimintaa asiantuntijaorganisaatiossamme sekä vastaamaan vastakäynnistetyn ohjelman haasteisiin.  Erittäin monipuolinen ja kattava valmennusohjelma, suosittelen sitä kaikille organisaation projektitoiminnan kehittämiseen perehtyville. PM Master antoi hyvän kokonaiskuvan projektijohtamisen, salkunhallinnan ja ohjelma-&muutosjohtamisen eri osa-alueista. Valmennus antoi paljon tietoa, case-esimerkkejä sekä konkreettisia valmiuksia ja käytäntöjä, joita voi soveltaa käytäntöön jo kurssin aikana organisaation projektikulttuurin kehittämiseksi.” 

-Petteri Lehtonen, pääinsinööri ELSA-projektissa, Fortum Generation, Engineering & Projects

Lue lisää PM Master -osallistujakokemuksiaCertified PMO Manager (CPMO)

Osallistujilla on mahdollisuus suorittaa Certified PMO Manager (CPMO) -sertifikaatti. Sertifikaatti sisältyy PM Masterin hintaan, kun se suoritetaan valmennusohjelman yhteydessä yhteydessä. CPMO -sertifikaatti on osoitus henkilön kyvykkyydestä johtaa ja kehittää projektitoimistoa sekä suoriutua ammattitaidolla projektitoimiston tyypillisistä tehtävistä.

Certified PMO Manager (CPMO) sertifiointiohjelma

CPMO Competence BaselineValmennusohjelman laajuus ja toteutustapa

Ohjelmaan kuuluu ½ päivän orientaatiotilaisuus sekä 4 kahden päivän valmennusjaksoa. Valmennuspäivien aikana käsittelemme projektikulttuurin kehittämisen eri osa-alueita asiantuntijavalmentajien johdolla keskustellen ja pienryhmissä työstäen. Valmennuspäivillä vierailee myös casepuhujia kertomassa kokemuksistaan projektitoiminnan kehittämisestä edustamissaan yrityksissä.

Osallistujat valmistautuvat kunkin valmennusjakson aiheisiin ennakkotehtävien ja -keskustelujen avulla helppokäyttöisessä REAL-verkkotyötilassa. Valmennusjaksojen välissä he myös vievät oppimiaan asioita käytäntöön tai eteenpäin kehitettäväksi omassa organisaatiossaan sekä työstävät projektitoiminnan kehittämistyötään, joka myös muodostaa osan CPMO -sertifioinnista.PM Masteriin sisältyy myös:

Kirja: A Guide to the Project Management Body of Knowledge, (PMI PMBOK® Guide)

Kirja: Managing Successful Programmes (MSP)

Palaute henkilökohtaisesta käyttäytymistyylistä (Peili-käyttäytymisprofiili™)Valmennusohjelman hinta

Valmennusohjelman hinta on 5600€, julkisten organisaatioiden osallistujille 5200€.
ABC Projektijohtamismalli -asiakkaat ja PRY:n jäsenet saavat 10% alennuksen hinnasta.

 • Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin, etuihin tai sopimushintoihin, lukuun ottamatta aikaisen ilmoittautujan etua.
 • Hintoihin lisätään laskutushetkellä voimassaoleva arvonlisävero (1.1.2013 24%).
 • Valmennusohjelma laskutetaan kahdessa yhtä suuressa erässä orientaation ja 2. jakson jälkeen. Maksuehto on 14 vuorokautta.
 • Hintaan sisältyvät valmennuspäivät, valmennusmateriaalit, etäopiskelun ohjaus, valmennuspäivien lounas- ja kahvitarjoilut sekä internaattijaksoilla myös illallinen. Internaattijaksojen yöpymiskulut eivät sisälly hintaan.
 • Ilmoittautuminen on sitova 14 vrk ennen ohjelman alkua. Tätä myöhemmin tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme 50 % hinnasta. Peruuttamaton valmennuspaikka laskutetaan täysihintaisena. Koulutuspaikan voi esteen sattuessa luovuttaa samassa yrityksessä tai organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.


Lisäoptiot

 • Mahdollisuus täydentää PM Masterin aihekokonaisuutta avoimilla kursseillamme erikoishintaan -25% alennuksella.
  Tutustu avoimiin kursseihimme: www.projekti-instituutti.fi/koulutuskalenteri
 • Henkilökohtainen Peili™ johtajuusarvio ja siihen sisältyvä henkilökohtainen läpikäynti Peili™-valmentajan kanssa etuhintaan 500€.  
  Peili™ johtajuusarvio on 360º palaute- ja kehitystyökalu oman johtajuuden kehittämiseen.

FINNAIR Plus LogoOSALLISTUMALLA ANSAITSET 15 000 FINNAIR PLUS-PISTETTÄ!Tallenna kalenteritiedosto