Kieli Valikko
 
 

PRINCE2® Foundation

13. - 14.5.2019

Viimeinen ilmoittautumispäivä 29.4.2019
Perustiedot
Koulutuspaikka
Paikka tarkentuu, Turku
Lisätietoja
toimisto@projekti-instituutti.fi
Valmennuksen taso
PRINCE2 sertifioinnista kiinnostuneille
Kuvaus

Koulutuksen järjestää:

WakaruEsittely

PRINCE2 (PRojects IN Controlled Environments) on projektijohtamisen "de facto"- standardiksi kehittynyt prosessipohjainen lähestymistapa ja menetelmä. PRINCE2 pyrkii luomaan hallitun ja hyvin johdetun projektinhallintaympäristön sekä tarjoamaan selkeiden prosessien ja niihin liittyvien elementtien kautta yksiselitteisen tavan kaikenlaisten projektien läpivientiin. PRINCE2 tarjoaa reaalimaailmassa testattujen parhaiden käytäntöjen kautta maailmanluokan systematiikan projektijohtamiseen. PRINCE2 on erittäin laajasti hyödynnetty sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. PRINCE2 ohjaa projektipäällikön ja ohjausryhmän työskentelyä ja antaa rajapinnan tuotoksia toteuttavalle asiantuntijatyölle, olipa sitten kyse vaikkapa markkinointikampanjasta tai ohjelmistoasennuksista. PRINCE2-viitekehys on vapaasti saatavilla ja sen taustalla on Axelos Ltd, UK. Valmennus perustuu PRINCE2® 2017 painokseen.

Sertifiointitenttien toimittajana yhteistyökumppaninamme on PEOPLECERT. Tentin suorittavat osallistujat tulevat saamaan heiltä sähköpostia liittyen oman tenttitilin aktivoimiseen, tenttiajan varaamiseen ja sen kautta myöhemmin tuloksen sekä mahdollisen sertifikaatin toimittamiseen.


Tavoite

Kurssin jälkeen osallistujalla on hyvä käsitys PRINCE2-projektinhallintaviitekehyksestä, sen prosesseista, peruskäsitteistä, elinkaaresta, periaatteista ja teemoista. Kurssi antaa osallistujille valmiuksia kohdata projektinhallinnan haasteita projektin alkuvaiheista aina projektin päättämiseen asti. PRINCE2 määrittelee tarkasti ja yksiselitteisesti kunkin projektivaiheen tuotokset ja syötteet seuraaviin vaiheisiin.

Osallistujat saavat myös ammattitaitoista ohjausta PRINCE2 Foundation Exam -sertifiointitestin läpäisemiseen harjoitustentin ja harjoitustehtävien avulla. Testiin osallistuminen on vapaaehtoista.

 

Valmentajat

Valmentajina toimivat Wakarun kokeneet ja PRINCE2-sertifoidut valmentajat.

 

Kohderyhmä

Kurssin kohderyhmänä ovat projektien kanssa toimivat henkilöt, projektipäälliköt, projektin tukihenkilöstö, projektiryhmän jäsenet, ohjausryhmän jäsenet, projektikoordinaattorit, projektityömenetelmien kehittäjät, konsultit ja PRINCE2-viitemallista kiinnostuneet henkilöt.

Esitiedot: Kurssin ennakkomateriaali lähetetään osallistujille kurssikutsun yhteydessä. Kurssilla on varattava aikaa illalla kotitehtävien ja harjoitustestin tekemiseen.

Materiaali: Kurssimateriaali ja testi ovat englanninkielisiä, opetus on suomeksi. Kurssimateriaaliin sisältyy luentomateriaalin lisäksi harjoitustehtäviä. Kurssiin kuuluu myös kotitehtäviä ja harjoitustentti.

Testi: Sertifiointi mahdollistaa jatko-opiskelun seuraavalle tasolle ja siksi sen suorittaminen on suositeltavaa. Sertifiointitestiin osallistuville tilataan tenttivoucher, jonka avulla he voivat varata itselleen etävalvotun, omatoimisesti suoritettavan online-tentin. Tentti suoritetaan itsenäisesti omalla koneella ja varmistustestin koneellasi voit tehdä täällä, ja Exam Shiled-ohjelmiston vaatimukset ja tiedot näet täältä. Huomioithan voimassaoloajan saamastasi Peoplecertin viestistä, tenttiaikaa ei ole mahdollista pidentää.
Examination Candidate Terms and Conditions

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The SwirlTM is a trade mark of AXELOS Limited.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for PRINCE2®.


Valmennuksen hinta


1350€ + 350€ (+ alv)

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan. Lisätietoja +358 207 413 351.

Peruminen: Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Ajankohta ja paikka: Wakaru pidättää oikeuden muuttaa tai siirtää kurssin ajankohtaa ja paikkaa. Osallistuja voi peruuttaa osallistumisen ilman lisämaksua, jos uusi ajankohta ja paikka eivät sovi.Tallenna kalenteritiedosto