Kieli Valikko
 
 

PRINCE2® Practitioner

6. - 8.3.2019

Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.2.2019
Perustiedot
Koulutuspaikka
Messukeskus, Helsinki
Lisätietoja
toimisto@projekti-instituutti.fi
Valmennuksen taso
PRINCE2 sertifioinnista kiinnostuneille
Kuvaus

Koulutuksen järjestää:

WakaruKurssin kuvaus

PRINCE2 (PRojects IN Controlled Environments) pyrkii luomaan hallitun ja hyvin johdetun projektinhallintaympäristön sekä tarjoamaan selkeiden prosessien, komponenttien ja tekniikoiden kautta yksiselitteiden tavan kaikenlaisten projektien läpivientiin. PRINCE2 tarjoaa reaalimaailmassa testattujen parhaiden käytäntöjen kautta maailmanluokan systematiikan projektijohtamiseen.

Tämä kolmipäiväinen PRINCE2 Practitioner-valmennus syventää PRINCE2-osaamista uudelle tasolle. Practitioner-kurssilla paneudutaan yksityiskohtaisesti kaikkiin PRINCE2:n periaatteisin ja prosesseihin sekä niitä täydentäviin teemoihin. PRINCE2-teoriaa käsitellään reaalimaailman tehtäviä simuloivien ryhmätöiden kautta PRINCE2:n käytännön hyödyntämisen näkökulmasta. Valmennuksessa hyödynnetään interaktiivista workshop-tyylistä lähestymistapaa, harjoitusten osuus on noin puolet kurssista.

Kurssin jälkeen osallistujalla on yksityiskohtainen tietämys PRINCE2-projektijohtamisen menetelmästä ja kaikista siihen liittyvistä periaatteista, teemoista ja prosesseista. Valmennus antaa osallistujille valmiuksia suunnitella ja johtaa erilaisia ja erikokoisia projekteja, suunnitella oikeantyyppistä projektiorganisaatiota ja projektirakenteita, tunnistaa projektien menestystekijöitä sekä hyödyntää PRINCE2-viitemallia omaan organisaatioon sopivaksi. Valmennus perustuu PRINCE2 2017 painokseen.

Sertifiointitenttien toimittajana yhteistyökumppaninamme on PEOPLECERT. Tentin suorittavat osallistujat tulevat saamaan heiltä sähköpostia liittyen oman tenttitilin aktivoimiseen, tenttiajan varaamiseen ja sen kautta myöhemmin tuloksen sekä mahdollisen sertifikaatin toimittamiseen.


Valmentajat

Valmentajina toimivat Wakarun kokeneet ja PRINCE2-sertifoidut valmentajat.

 

Kohderyhmä

Kurssin kohderyhmänä ovat projektien kanssa toimivat henkilöt, erityisesti projektipäälliköt, projektin tukihenkilöstö, ohjausryhmän jäsenet, projektikoordinaattorit, projektityömenetelmien kehittäjät, konsultit ja PRINCE2-viitemallista kiinnostuneet henkilöt.

Esitiedot: Kurssille osallistumiseen vaaditaan PRINCE2 Foundation -kurssin tiedot. Sertifiointitestiin osallistuminen edellyttää hyväksytysti suoritettua PRINCE2 Foundation -sertifiointi.

Materiaali: Kurssimateriaali ja sertifiointitesti ovat englanninkielisiä, opetus on suomenkielistä. Osallistujille lähetetään ennen kurssin alkua virallinen PRINCE2-käsikirja "Managing Succesful Projects with PRINCE2 2017 edition" lukuohjeineen. (Huomioithan ilmoittautumisessa postiosoitteen erityisen tarkasti!) Materiaaliin on hyvä perehtyä ennen kurssin alkua, tämä helpottaa intensiivisen kurssin seuraamista. Kurssilla jaettavaan materiaaliin sisältyy harjoitustehtäviä sekä harjoitustentti. Kurssina aikana on varattava aikaa kotitehtävien suorittamiseen.

Testi: Kurssi antaa hyvät valmiudet PRINCE2 Practitioner Exam- testin suorittamiseen. Testiin osallistuminen on vapaaehtoista ja se pidetään erikseen ilmoitettavana päivänä klo 9-13. Testi ei sisälly kurssin hintaan, vaan se veloitetaan erikseen. Testiin valmistautumiseen on syytä varata aikaa 10-20 tuntia. Testin kesto on 2,5 tuntia (+ mahdollinen 30 min. kielilisä), testissä saa olla mukana PRINCE2-käsikirja ja sanakirja. ilmoittautuminen on sitova. 

Examination Candidate Terms and Conditions


PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The SwirlTM is a trade mark of AXELOS Limited.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for PRINCE2®.


Valmennuksen hinta


1890€ + 350€ (+ alv)

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan. Lisätietoja +358 207 413 351.

Peruminen: Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Ajankohta ja paikka: Wakaru pidättää oikeuden muuttaa tai siirtää kurssin ajankohtaa ja paikkaa. Osallistuja voi peruuttaa osallistumisen ilman lisämaksua, jos uusi ajankohta ja paikka eivät sovi.Tallenna kalenteritiedosto