Kieli Valikko
 
 

Projektityön perusteet

20. - 21.11.2018

Viimeinen ilmoittautumispäivä 6.11.2018
Perustiedot
Koulutuspaikka
Holiday Club Caribia, Turku
Lisätietoja
toimisto@projekti-instituutti.fi
Valmennuksen taso
Valmennukset aloitteleville projektipäälliköille ja projektityöskentelystä kiinnostuneille
Kuvaus


Kenelle?

  • Aloitteleville projektipäälliköille
  • Osaprojektien vastuuhenkilöille
  • Projektikoordinaattoreille, -insinööreille, -suunnittelijoille
  • Eri alojen kehittämis- ja toimitusprojekteissa työskenteleville
  • Kaikille projekteissa työskenteleville, jotka tarvitsevat hyvän kokonaiskuvan projektijohtamisen ja -työskentelyn menetelmistä ja hyödyistä
  • Henkilöille jotka haluavat osallistua IPMA D -sertifiointiin


Tavoitteet ja hyödyt

Valmennuksesta saat kattavan, käytännönläheisen starttipaketin projektityöskentelyn ja projektijohtamisen periaatteista sekä hyödyistä. Opit, kuinka etenet sujuvasti projekti-ideasta onnistuneeseen lopputulokseen saakka. Ymmärrät mm. mikä rooli on tavoitteellisuudella, suunnitelmallisuudella, projektin edistymisen seurannalla ja ohjaustoimenpiteillä projekteissa sekä miten ketteryyttä ja Lean-periaatteita sovelletaan tehokkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Valmennuksen jälkeen osaat käytännössä johtaa omaa projektiasi hallitummin ja ammattimaisemmin ja ymmärrät, miten projektityöskentelyä voidaan kehittää. Tämä valmennus antaa myös hyvät pohjatiedot ja valmistautumisohjeet IPMA D -sertifiointiin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen sertifiointiin: www.pry.fi – sertifiointi.

 

Työskentelytavat

Kytkemme valmennuksessa hyvät projektijohtamisen periaatteet, työkalut ja menetelmät projektin eri vaiheisiin kokeneen valmentajan johdolla. Pääset kokeilemaan ja soveltamaan oppeja harjoituksissa, jotka liittyvät erityyppisiin case-projekteihin. Käytämme harjoitusten kohteena osallistujien omia projekteja.

 

Etukäteistehtävä

Ennen valmennuksen alkamista lähetämme osallistujille valmennuksen sisältöön ja tavoitteisiin orientoivan etukäteiskyselyn. Lisäksi osallistujat laativat valitsemastaan oman organisaation projektista projektikuvausharjoituksen, jota valmentaja haluttaessa lyhyesti kommentoi. Projektikuvaukset ovat luottamuksellisia ja niitä voidaan käyttää koulutuksessa vain osallistujan luvalla.


 

Valmennuksen hinta

900€ (+alv)
Paikkakuntakohtainen erikoishinta.  Ryhmäalennuksia ei voi soveltaa tarjoushintaan. (Valmennuksen normaalihinta 1050€ + alv.)

 

Osallistumalla ansaitset 5 000 Finnair Plus -pistettä!

FINNAIR Plus Logo


Valmennuksen ehdot


Tallenna kalenteritiedosto