Valikko
Materiaalit ja sanasto

Materiaalit ja sanasto

Viereisestä valikosta voit ladata luettavaa projektijohtamisesta ja Projekti-Instituutin palveluista sekä projektiaiheisia artikkeleita ja julkaisuja viime vuosien varrelta.

Pikaoppaat

Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas on nimensä mukaisesti tiivis ja nopeasti luettava opas sinulle, joka vastaat projektitoiminnan kehittämisestä organisaatiossasi. Saat vinkkejä seuraaviin kysymyksiin:
  • Miten sopeutat organisaatiosi muutoksiin?
  • Miten kehität organisaatiosi projektikulttuuria kertaloikalla?
  • Miten jalkautat strategiasi nopeasti ja armottomasti projektien avulla?
Projektipäällikkö tiimin johtajana-julkaisu koostuu verkostovalmentajamme Rita Murrayn vuonna 2013 julkaistusta blogisarjasta, jossa hän  syventyy ICB 4.0* käytötpätevyyksiin (behavioral competences) ja avaa, mitä ne tarkoittavat projektipäällikön arjessa.

*) ICB 4.0 on julkaistu 2015, eli sisältöä on saatettu joiltakin osin päivittää blogisarjan julkaisun jälkeen.

Minäkö johtaja? -julkaisu kokoaa puolestaan yhteen Projekti-Instituutin toimitusjohtajan, valmentaja, konsultti ja coach Teppo Nurmisen blogisarjan johtajuudesta vuodelta 2014. 

Artikkelit

Alan lehdissä ym. julkaisuissa julkaistuja, Projekti-Instituuttilaisten kirjoittamia artikkeleita.

Tutustu myös Raija Heimosen ja Tuula Nurmiluodon kirjoittamaan, Suomen Projekti-Instituutin kustantamaan e-kirjaan Menestyvän projektin vuorovaikutus – Kysy, kuuntele ja coachaa. E-kirja on saatavilla Elisa Kirjassa.

Projektijohtamisen sanasto

Sanastosta löydät selkeät ja yleiset standardien mukaiset selitykset projekteihin liittyvään terminologiaan.