Kieli Valikko

Kansainväliset toimeksiannot

Projekti-Instituutti on tehnyt kansainvälisiä toimeksiantoja toimintansa alusta saakka. Aluksi lähinnä Pohjoismaihin, mutta 2010-luvulla verkostomme oli kasvanut jo lähes globaaliksi.

Kansainvälinen valmentajaverkosto

Kansainvälistymisemme on kasvanut yhtä matkaa asiakkaittemme kansainvälistymisen kanssa. Olemme kasvattaneet valmentajaverkostoamme vuosien saatossa kattaaksemme suomalaisille yhtiöille tärkeät maat. Tällä hetkellä verkostossa on noin 20 valmentajaa.

Kansainväliset toimeksiannot

Tyypillisin toimeksiantomme on valmennusten toimittaminen useissa eri maissa yhtenevästi. Tällöin tavoitteemme on että valmennusmateriaalit ovat englanniksi, mutta opetuksen puhuttu kieli on osallistujien äidinkieltä. Näin oppiminen on nopeampaa ja syvempää. Voimme myös kääntää materiaalit paikalliselle kielelle. Näin on tehty usein venäjän ja kiinankielisissä valmennuksissa.

Räätälöidyt valmennukset, yhtenevät valmennusmenetelmät

Kuten kotimaisissakin valmennuksissamme, räätälöimme valmennukset aina kunkin asiakkaan tilanteen ja tavoitteiden mukaisiksi. Koko valmennusverkostomme on koulutettu noudattamaan Projekti-Instituutin koeteltuja valmennusmenetelmiä, jotka perustuvat käytännöllisiin, Action Learning-pohjaisiin harjoituksiin.

Voimme toimittaa palveluitamme kaikkialle maailmaan, Ota yhteyttä niin kerromme lisää kansainvälisistä palveluistamme!