Kieli Valikko
Projektijohtamisen avoimet valmennukset

Avoimet valmennukset

Valmennustarjontamme kattaa laajalti projektitoiminnan eri osa-alueet ja kaikki projektiorganisaation tasot. Toteutamme yksi- ja kaksipäiväisiä valmennuksia yritysjohdolle, projektien johtoryhmille ja omistajlle, uransa eri vaiheissa oleville projektipäälliköille sekä projektiryhmän jäsenille. Valmennuksissamme mennään suoraan asiaan ja tutustutaan erilaisiin käytännön menetelmiin, joilla selkeyttää projektin suunnittelua, johtamista ja päätöksentekoa.

Pidempiin valmennusohjelmiimme lukeutuvat PM Master™ projektitoimistoissa, salkunhallinnan parissa tai muuten projektitoiminnan kehittämistehtävissä toimiville sekä PM Professional™ projektipäälliköille. Valmennusohjelmissa sukelletaan syvemmälle aiheisiin sekä työstetään omia projekteja ja kehittämistehtäviä. Ryhmät muodostuvat tiiviiksi, keskustelut ja ryhmätyöt ovat antoisia, ja osallistujat saavat valtavasti toisiltaan. 

Olemme ylpeitä valmennustemme laadusta ja valmentajiemme asiantuntijuudesta. Tutustu saamiimme palautteisiin ja löydä koulutuskalenterista itsellesi tai organisaatiollesi sopiva valmennus!