Kieli Valikko
Referenssit

Referenssimme

Asiakkaamme ovat kansainvälisillä tai kotimaan markkinoilla toimivia yrityksiä ja yhteisöjä. Niitä kaikkia yhdistää se, että projektijohtaminen on tärkeä menestystekijä tuloksenteon kannalta.

Oikean laidan valikosta löydät esimerkkejä asiakkaidemme projektitoiminnan kehityskaarista. Monet asiakassuhteemme ovat vuosien mittaisia; olemme mukana, kun strategia päivittyy, liiketoiminta laajenee ja kansainvälistyy, ja projektitoiminnan luonne muuttuu. Tällöin myös projekti- ja salkunjohtamisen päätöksenteon, toimintamallien ja projektiosaamisen kehittämisen on seurattava perässä.  


citat2Olemme pitkään tehneet yhteistyötä Suomen Projekti-Instituutin kanssa sekä henkilöstön valmennuksessa että toiminnan kehittämisessä. Vakiovalmennuksista on löytynyt meille hyvät valmennukset niin projektiammattilaisen uran alkupäähän kuin kaikkein kokeneimmille ammattilaisille joita on täydennetty meidän organisaatiolle kohdennetuilla räätälöidyillä valmennuksilla. Lisäksi olemme käyttäneet Suomen Projekti-Instituuttia vuorovaikutteisessa toiminnan kehittämisessä.
   

Meille tärkeää on Suomen Projekti-Instituutin osaaminen, kokemus, henkilöstön laajuus ja asiakassuuntautuneisuus. Projektiliiketoimintayrityksenä onnistuneet projektit ja hyvä projektikulttuuri ovat meille menestyksen ja hyvinvoinnin perusta. Näiden edistämisessä Suomen Projekti-Instituutti on ollut meille tärkeä kumppani.

- Andrea Colussi

Kehitysjohtaja / Development Director, WSP Finland

DI / MSc. (Civ. Eng.)