Projekti-Instituutti
logo@2x

3PMO -tapahtuma 9.6.2016 - Tampere-talo


3PMO on vuosittainen kärkitapahtuma, jossa käsitellään projektitoimistoihin liittyviä asioita. 3PMO-tapahtuma on korkeatasoinen kohtaamispaikka, jossa projektitoimistojen ympärillä toimivat ihmiset pääsevät kuulemaan ja näkemään erilaisia tämän hetken parhaita malleja projektitoimistojen toteuttamisesta niin suuressa kuin pienessäkin mittakaavassa. Tapahtuma on myös erinomainen paikka verkostoitua, jakaa ideoita ja kokemuksia. Tapahtumassa on vain 150 osallistujapaikkaa!

Varaa paikkasi ajoissa ja…

  • Pääset kuulemaan ja näkemään tämän hetken ehkä parhaita malleja siitä, miten projektitoimistot on toteutettu
  • Kuulet, mikä on projektitoimistojen seuraava kehitysaskel
  • Saat erittäin hyvän tilaisuuden päästä keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia lukuisten PMO:ssa ja sen ympärillä työskentelevien henkilöiden kanssa
  • Perehdyt tapahtumassa erilaisiin malleihin, kuinka PMO:n toimintaa mitataan, seurataan ja kehitetään
Suomen Projekti-Instituutti on tänäkin vuonna mukana tapahtuman pääyhteistyökumppanina.

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan


Isokuva

Jos tavoitteesi on osallistua maratoniin, vedätkö vain leukoja?


Teppo Nurminen

Jos olisin huipputason pikajuoksijan valmentaja, antaisinko urheilijan kehittää pelkästään vasenta reisilihasta? Tai pyytäisinkö maratoonaria treenaamaan vain leuanvetoa, jos se sillä hetkellä tuntuisi hyvältä idealta? Lue Teppo Nurmisen blogikirjoitus


Kuulumisia projektitoimistoista: tarmokas kehittämistyö on tuottanut tulosta

Hanna Andersson

Haastattelimme kolmea julkisen sektorin organisaation PMO-ammattilaista ajankohtaisista kehittämistoimista sekä osaamisen kehittämisestä Projektitoiminta -lehden juttuun toukokuussa 2014. Mitä heidän projektitoimistoihinsa tänään kuuluu?


Lue Hanna Anderssonin blogikirjoitus


Wakaru
Yhteistyökumppanimme Wakaru Oy tarjoaa nyt ensimmäisenä sertifioituna suomalaisena koulutusorganisaationa ITIL Practitioner -valmennusta! Ole ensimmäisten joukossa ja ilmoittaudu Helsingissä järjestettäville kursseille: http://ow.ly/YpPrI


Koulutuskalenteri

Olisiko aika syventää projektiosaamista seuraavalle tasolle?

Osallistuitko valmennukseen? Hyödynsitkö oppimiasi asioita työssäsi? Saitko lisäksi sparrausta ja vinkkejä työkavereiltasi ja esimieheltäsi? Hyvä! Silloin olet kehittänyt osaamistasi vanhan kunnon 70-20-10-mallin mukaisesti. Siinä 70 % oppimisesta tapahtuu tekemällä, eli töissä tai ohjatusti esim. casen parissa.  20 % on niin sanottua yhteisöllistä, eli muilta ihmisiltä oppimista: mentorointia, coachingia ja palautetta. 10 % opitaan luennoilla ja lukemalla.

Kymmenen prosenttia kuulostaa vähältä, mutta jos se suhteutetaan esimerkiksi kuukauden ajalle – oletuksella, että kuukaudessa on 20 työpäivää – tarkoittaisi se kahta päivää valmennuksessa tai nenä kirjassa. Koska viimeksi käytit kaksi työpäivää uuden opiskeluun? Jos siitä on vierähtänyt jo tovi, olisiko aika hakea taas uutta ainesta hyödynnettäväksi kuukauden muiden 18 työpäivän aikana?

Maaliskuussa alkava Syventävä projektipäällikkövalmennus (2+2 pv, aloitus- ja yhteenvetoseminaarit online) sopii sinulle, joka olet jo jonkin aikaa pärjännyt projektipäällikön tehtävissä perustaidoilla, ja kaipaisit nyt eväitä entistä vaativampien projektien johtamiseen. Jos siis olet aikoinaan osallistunut vaikkapa Projektityön perusteet -valmennukseen, on Syventävä projektipäällikkövalmennus sille täydellinen jatkumo. Valmennuksessa ohjaamme myös hyödyntämään oppeja omassa projektissasi, eli siihen 70 prosenttiin!


 
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Uutiskirjeen tilaajarekisteri