Projekti-Instituutti
LT, projektit ja projektikulttuuri

3PMO:ssa ratkottiin yhdessä ongelmia

Projektiyhdistyksen 3PMO-tapahtuma 6.6. veti Tampere-talon salin täyteen projektitoimistoammattilaisia. Tilaisuudessa kuultiin kiinnostavia alustuksia ja ratkottiin yhdessä erilaisia PMO-haasteita. Projekti-Instituutti toimi tapahtuman pääyhteistyökumppanina.Tule meille töihin!

Tarvitsemme lisää Projektijohtamisen konsultteja mukaan Asiantuntijapalvelut -tiimiimme.


Ydintehtävänäsi on asiakkaidemme henkilöstön valmentaminen ja projektijohtamisen prosessien kehittäminen. Osallistut myös myyntiin sekä tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen. Katso rekryilmoituksemme LinkedInistä: https://www.linkedin.com/jobs/view/361359387/image003

Heti käyttöön: 7 hyvää kysymystä projektin seurannan tueksi

Miten meni, noin niinkuin omasta mielestä? Sitä pohditaan usein vasta projektin jälkiarvioinnissa, lessons learned -osiossa. Kysymyksen aikamuoto kannattaa muuttaa preesensiin ja pitää se mielessä koko projektin ajan: Miten menee?

Lue lisää


Projektijohtamisen sertifioinnit

PM Master sai jälleen huippupalautteet – lue osallistujien kommentit

Toukokuun puolivälissä päättynyt kevään 2017 PM Master -valmennusohjelma sai tälläkin kertaa kiittävää palautetta osallistujilta. Kokonaisuutena valmennus sai arvion 4,44/5.Tulevia tapahtumia

Maksuton investointiprojektien resurssinhallinta -seminaari pe 29.9.2017 Helsingissä

Onko resurssienhallinta projekteissa haaste? Haluatko enemmän resursseja projekteihisi? Myöhästyvätkö projektisi resurssipuutteen vuoksi? Etkö tiedä mihin resurssit on jo sidottu ja milloin ne vapautuvat seuraaviin töihin? Meneekö resurssienohjaus sekaisin viimeistään, kun projekteissa tulee äkillisiä muutoksia?

Vaikka projektinjohtamisen toimintatapoja ja projektipäälliköiden osaamista olisi yrityksessäsi jo kehitettykin, parempi resurssienhallinta vaatii yhteistä toimintatapaa ja tehokkaita työkaluja.

Asiakkaiden pyynnöstä uusimme maksuttoman seminaarin Scandic Parkissa Mannerheimintiellä perjantaina 29.9.2017 8:30-11:00.


Avoimet_1160_390_px

Verkkovalmennuksesta oikeat eväät IPMA C:hen

IPMA C -sertifiointiin kannattaa valmistautua preppaamalla siinä testattavia projektinjohtamisen menetelmiä. Täsmävalmennus on usein tehokkain tapa ottaa tarvittavat taidot haltuun, ja se onnistuu myös verkon kautta. SAP FINUG:in (Finnish User Group ry) IPMA C-kokelaat pitivät verkkovalmennusta erittäin toimivana.

Lue lisääUutiskirje_3pmtest
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri