Projekti-Instituutti
uutiskirje_pmo

5 askelta tehokkaampaan HR-projektityöskentelyyn

HR-projektit ovat omanlaisiaan. Ne ovat usein yhden hengen tai pienen porukan tekemiä, eivätkä välttämättä täytä perinteisen projektin tunnusmerkkejä. Sisältöön saattaa liittyä luottamuksellisuus, esimerkiksi tulevan YT-prosessin muodossa. Ja jos rehellisiä ollaan, HR-tiimeissä on usein vahva vapaapalokuntalaishenki: kun pilli soi, siirretään muut hommat ja lähdetään sammuttamaan. Suunnitelma tarkentuu työn edetessä iltaisin ja viikonloppuna, jos silloinkaan. Lopputulos on kuitenkin useimmiten hyvä tai erinomainen, mistä voi kiittää omistautuneen HR-ihmisen henkilökohtaisia uhrauksia.

Voisiko HR-projekteissakin soveltaa insinöörimäistä järjestelmällisyyttä? Lue blogista Mika Purolan vinkit tehokkaampaan HR-projektityöskentelyyn

PP20174 600x250

Aamiaisseminaari 2.2.2018: Ketteryys, aikaansaaminen ja Lean salkunhallinta

Sekä liikeyritysten että voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden on uusiuduttava jatkuvasti, jotta toiminta ja tarjonta vastaisi asiakkaiden odotuksia. Miten pidetään pallot ilmassa ja langat käsissä? Mitä tarkoittaa ketteryys liiketoiminnassa ja Lean salkunhallinnassa? Miten eri työ-ja johtamismuodot organisoidaan kokonaisuudeksi?

uutiskirje_fasilitointi

Osaava fasilitaattori parantaa sekä omaa että muiden työtä

Mitä fasilittaattorilta odotetaan, ja mitä kaikkea hänen tehtäväänsä kuuluu? Mitä laajempi tai kompleksisempi aihe tai tehtävä, sen tärkeämmäksi muodostuu tilaisuuden fasilitointi ammattimaisin ottein. Lue Hanna Anderssonin blogikirjoitus fasilitoinnista ja käy samalla testaamassa fasilititointitaitosi yhteistyökumppanimme Grape People Finland Oy:n testissä!
ohjelmajohtaminen_600x250

Tuotekehitysprojektipäällikkö keskittyy ositukseen ja riskienhallintaan

Pitkissä, yhteensä kahdeksan päivän ja välityöskentelyn sisältävissä valmennusohjelmissamme osallistujat pääsevät pintaa syvemmälle oman organisaation projektikäytäntöihin ja heille tyypillisten projektien haasteisiin.
Projektipäälliköiden syventävään R&D PM Professional -valmennusohjelmaan osallistunut Jari Ylä-Juuti kertoo projektityypin mukaan räätälöidyn valmennuksen hyödyistä. 
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri