Projekti-Instituutti
Projekti-Instituutin uutiskirje
Projektimalli

Vielä ehdit maksuttomaan coaching-seminaariin perjantaina 25.11.!

Suuren suosion vuoksi järjestämme uuden tilaisuuden! Projekti-Instituutti järjestää yhdessä PRY:n kanssa maksuttoman seminaarin projektipäällikön coaching-taidoista. 

Aika: 25.11.2016 klo 9.00 – 11.00 (aamiainen tarjolla 8.30 alkaen)
Paikka: Projektiyhdistys ry
Osoite: Eteläranta 10, Helsinki

Aamupäivän aihe tiivistyy sujuvan projektityön vuorovaikutuksen ilmiöihin ja niiden seurauksiin. Vaikka käytössä ovat viimeisimmät menetelmät ja parhaat asiantuntijat, saattavat projektin tavoitteet silti jäädä saavuttamatta. Projektissa työskentelevät aidot, erilaiset ihmiset ja heidän keskinäinen kommunikointinsa on tärkeää, jotta pysytään aikataulussa ja hahmotetaan yhteinen kokonaiskuva osineen.

Tuula Nurmiluoto ja Raija Heimonen käsittelevät konkreettisia vuorovaikutustilanteita monipuolisin tavoin ja osallistujia aktivoiden. He ovat yhdessä kirjoittaneet todellisiin tarinoihin pohjautuvan, Suomen Projekti - Instituutin julkaiseman e-kirjan ”Menestyvän projektin vuorovaikutus” – kysy, kuuntele ja coachaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu!PMMasterbusinesssupermanrajattu2

Tutustu PM Master™ -ohjelman valmentajiin!

Projekti-Instituutin valmentajat, niin omiin riveihimme kuuluvat kuin verkostovalmentajammekin, ovat tunnustetusti tähtiluokkaa. Meidän valmennuksissamme et koskaan kohtaa konsulttijargonia suoltavia tyhjänpuhujia, vaan alansa rautaisia asiantuntijoita, jotka ovat myös aidosti inspiroivia valmentajia. Ylpeänä esittelemme PM Master™ -ohjelman huippuvalmentajat!

Lue lisääProjektijohtamisen valmennukset

Projektiammattilaisten syventävät valmennusohjelmat

Ammattiprojektipäälliköiden syventävät valmennusohjelmat jatkuvat taas keväällä. Tuotekehitysprojektipäälliköiden R&D PM Professional ja investointiprojektipäälliköiden Investment PM Professional ovat molemmat saaneet erittäin hyvää palautetta.

R&D PM Professional -valmennusohjelmamme on suunnattu tuotekehitysprojektien projektipäälliköille, jotka haluavat vahvistaa ja syventää projektijohtamisen osaamistaan.  Osallistujat oppivat käytännön menetelmiä mm. laajuuden ja aikataulujen hallintaan, kustannusten seurantaan, sidosryhmäanalysointiin ja -viestintään sekä ihmisten johtamiseen.

Tutustu 19.1.2017 alkavaan R&D PM Professional -valmennusohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


Investointien onnistumisen varmistamiseksi huolehdi etukäteen, että inventointiprojektiosaamisesi on kunnossa. Investment PM Professional-valmennusohjelma on tarkoitettu kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa toimiville projektiammattilaisille, jotka haluavat kasvattaa ammatillista osaamistaan sekä projektinhallinnan että ihmisten johtamisen näkökulmista.

Tutustu 6.3.2017 alkavaan Investment PM Professional -valmennusohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!Wakaru

Wakarun PRINCE2 -valmennukset

Yhteistyökumppanimme Wakaru tarjoaa PRINCE2®-koulutuksista sekä Foundation että Practitioner tason valmennuksia. Kevään 2017 valmennusajankohdat löydät koulutuskalenteristamme.

Tutustu ja ilmoittaudu PRINCE2 -valmennuksiin!
Projektiohjelmiston valinta

Pitäisikö meidänkin kehittää projektimalli?

Projektijohtamisen kehittäminen keskittyy usein osaamisen kehittämiseen, erityisesti projektipäälliköiden kouluttamiseen. Pelkkä projektipäälliköiden valmentaminen ei riitä menestykselliseen projektikulttuuriin. Yksi tärkeimmistä projektikulttuurin osatekijöistä on projektinjohtamismalli tai lyhyemmin projektimalli. Projektimallin avulla yhtenäistät projektijohtamista tehokkaasti, joka johtaa turhan työn vähenemiseen, päätöksenteon parantumiseen, läpinäkyvyyteen ja resurssien parempaan hallintaan.

Lue lisää Juuso Äikkään blogista...Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä Seuraa YouTubessa
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri