Projekti-Instituutti
3PMO_logostamp_2017_400x259px

Huippusuosittu 3PMO-tapahtuma tulee taas!

6. kesäkuuta maan rautaisimmat PMO-ammattilaiset kokoontuvat jälleen valtaisan suosion saavuttaneeseen 3PMO-tapahtumaan Tampereelle. Nimensä mukaisesti 3PMO:ssa syvennytään kaikkeen projektitoimistoihin ja niiden rooliin liittyvään – ja pohditaan tietysti sitä, miltä tulevaisuuden PMO voisi näyttää. Tapahtumaan on enää muutama lippu jäljellä, joten jos sinulla ei vielä ole omaasi, kannattaa toimia nopeasti!

Poimi ideat tulevaisuuden PMO:hon

Tänä vuonna 3PMO:n puheenjohtajana toimiva Suomen Projekti-Instituutin partner, seniorikonsultti ja valmentaja Matti Haukka näkee “uuden ajan PMO:n” entistä vahvemmassa roolissa organisaation strategisessa uudistumisessa. Matti avaa ajatuksiaan tällaisesta “Lean Management Officesta” Projekti-Instituutin blogissa, ja odottaa innolla mielenkiintoisia keskusteluja aiheesta Tampereella! Kiinnostavia näkökulmia tarjoavat epäilemättä myös vieraspuhujat, joiden alustuspuheenvuoroista keskustelut jatkuvat osallistujien kesken pienryhmissä. Puhujat ja ohjelma on pitkälti jo julkaistu: tutustu ohjelman rakenteeseen

Projekti-Instituutin väki virittäytyy jo tunnelmaan

Kuvioissa mukana ovat Projekti-Instituutista myös Markku Aarni, Annika Oinonen, Juuso Äikäs ja Mia Petäinen. “Juttelisin mielelläni leanista projektisalkun johtamisesta: kuinka varmistetaan asiakkaan kokema arvo sekä projektin aikana että sen jälkeen, sekä skaalautuvuudesta projektin kompleksisuuden suhteen, eli kuinka varmistetaan ettei tehdä turhaa työtä”, kertoo Juuso odotuksistaan. “Projektisalkun johtaminen on toki aina kiinnostanut aiheena muutenkin, erityisesti strategian toteuttamisen näkökulmasta”. PMO, projektitoiminnan kehittäminen, ohjelmajohtaminen ja projektisalkun johtaminen ovat myös Markun, Annikan ja Mian erityisosaamista ja lempipuheenaiheita.

3PMO:n jälkeen ideat toiminnaksi

SPI:läisten kanssa juttusille kannattaa hakeutua myös projektimallin kehittämisen sekä ammattiprojektipäälliköiden osaamisen kehittämisen tiimoilta. Kesälomien jälkeen 3PMO:ssa heränneitä ajatuksia onkin hyvä tilaisuus lähteä jalostamaan! PMO-ammattilaisille takuulla tuloksellisin valmennuskokonaisuus on tietysti syyskuussa käynnistyvä, jo kolmaskymmenes PM Master™ -valmennusohjelma, jonka myötä niin osallistujan osaaminen kuin organisaation projektitoiminta nousevat uudelle tasolle. 3PMO:ssa törmäät varmasti PM Master-alumneihin ja Certified PMO Manager™ -sertifioituneisiin; kysy heiltä kokemuksia ja vinkkejä.


Nähdään Tampereella!Suomi100Metsa

Projektit ja projektijohtajuus Suomen kilpailueduksi!

Suomen Projekti-Instituutti Oy osallistuu Suomi100-juhliin tarjoamalla kaikille maksuttoman webinaarisarjan projektijohtajuudesta. Sarja käsittää kuusi osaa ja sitä voi katsoa joko livenä YouTube.comista tai jälkeenpäin tallenteena Projekti-Instituutin Youtube-kanavalta.


Projektistudio

Projektitoiminnan kehittäminen siivittää menestystä

PRY:n projektistudion vieraina Arto Kylmänen ja Salla Alajoki Vaisala Oyj:stä, joka on kehittänyt projektitoimintaansa tavoitteellisesti jo vuosien ajan ja saanut investoidut rahat moninkertaisena takaisin.

Katso video!
Avoimet_1160_390_px

Projektijohtamisen perusteet kuntoon nopeasti

Oletko vaarassa joutua projektipäälliköksi kylmiltään? Varmista, että projektisi budjetissa on rahaa myös projektihenkilöstön valmentamiseen. Aloittelevien projektipäälliköiden suurin riski on ajatella, että projektinjohtaminen sujuu myötäsyntyisesti kaikilta. Nopea ja tehokas tapa hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä on ilmoittautua Projektityön perusteet -valmennukseemme. Saat kahden päivän aikana kaikki tarvittavat perustaidot projektisi johtamiseen.

Kevään viimeinen Projektityön perusteet -valmennus järjestetään Vantaalla 16.-17.5. Suuren suosion vuoksi järjestimme toisen ryhmän täyteen varatun rinnalle – mukaan siis mahtuu vielä!

Tutustu valmennukseen ja ilmoittaudu!Uutiskirje_3pmtest
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri