Projekti-Instituutti
Projekti- ja projektisalkun hallinnan ohjelmistot

Lean projektisalkku ABC Projektimallin avulla

Ajankohta: 02.06.2017  09:00 - 09:45

Projektisalkun johtaminen on tapa valita, päättää ja viestiä organisaatiossa tapahtuvista muutoksista. Usein salkkua koostessa kuitenkin huomataan, että tehtävä on mahdoton, jokaisesta projektityypistä on saatavilla eri tiedot eivätkä ne taivu yhtenäisiksi. Juuso Äikäs esittelee webinaarissa ABC Projektimallin, jonka avulla erityyppiset projektit (ketterät ja ei ketterät) saadaan yhtenäistettyä ja johdettua lean periaatteisen mukaisesti.

Ilmoittaudu mukaanSTS_kuvituskuva 1140 x 380

Vaikuttava edistymisraportti: 6 vinkkiä

Tuntuuko projektiraportointi turhalta paperinpyörittelyltä? Entäpä jos raporttisi herättäisivätkin ratkaisuhakuista keskustelua ja edistäisivät päätöksentekoa, joka veisi projektiasi eteenpäin? Näin varmistat edistymisraporttisi vaikutuksen!

Lue 6 vinkkiäReferenssit

Haastattelussa tuore PM Master ja Certified PMO Manager

Kirsi Vikström Tampereen ammattikorkeakoulusta sai 12.5. päätökseen PM Master -valmennusohjelman ja sertifioitui samalla Certified PMO Manageriksi. “Olen saanut valmennusohjelmalta paljon”, Kirsi kiittelee. “PM Masterissa on hinta-laatusuhde kohdallaan”.


Lue koko haastatteluSuomi100Metsa

Projektit ja projektijohtajuus Suomen kilpailueduksi!

Suomen Projekti-Instituutti Oy osallistuu Suomi100-juhliin tarjoamalla kaikille maksuttoman webinaarisarjan projektijohtajuudesta. Sarja käsittää kuusi osaa ja sitä voi katsoa joko livenä YouTube.comista tai jälkeenpäin tallenteena.
image003

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme projektinjohtamiseen on asiakkaillemme ratkaisevaa

Asioiden johtaminen ilman ihmisten johtamisen taitoja on sekä vaikeaa että tehotonta. Kulkevatko "management" ja "leadership" teidän projekteissanne käsi kädessä?

Pelkällä Gantt-kaaviolla ei projektipäällikkönä pärjää. Projektin suunnittelun ja seurannan menetelmäosaaminen on luonnollisesti projektipäällikön ydinosaamista, mutta vähintään yhtä tärkeää on osata luoda ryhmähenkeä, motivoida ja kannustaa projektitiimiä, sekä neuvotella ja viestiä tehokkaasti niin tiimin sisäisesti kuin ohjausryhmälle ja kaikille projektin sidosryhmille.

Lue lisääUutiskirje_3pmtest
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri