Projekti-Instituutti
Koulutuskalenteri

PM Master™ – projektitoiminnan kehittäjille (8,5 pv)

PM Master -valmennusohjelma toteutetaan ensi keväänä jo 27:ttä kertaa. Valmennusohjelmaan on vuodesta 2001 alkaen osallistunut jo noin 450 projektiammattilaista. Viime vuosien aikana sisältöä on kehitetty vastaamaan entistä paremmin projektitoimistoissa työskentelevien tarpeita. Valmennusohjelmassa perehdytään projektitoimiston eli PMO:n perustamiseen ja tehtäviin, projektiorganisaation rooleihin, projektimalleihin, projektisalkun hallintaan, strategiseen suunnitteluun ja ohjelmajohtamiseen sekä muutoksen johtamiseen. PM Masterista saat uusia oivalluksia ja käytännön vinkkejä niin asiantuntijavalmentajilta, case-esittäjiltä kuin muilta osallistujilta – verkostoituminen ja osaamisen jakaminen ovat valmennusohjelman arvokkainta antia. 

Ilmoittaudu viimeistään 4.12.2015 ja saat Finnair Plus -pisteet kaksinkertaisena eli yhteensä 30 000 pistettä!

Tutustu ohjelmaan ja aiempien osallistujien kokemuksiin


R&D PM Professional – syventävää oppia projektipäälliköille (8,5 pv)

Tuotekehitysprojekteissa projektipäälliköt kohtaavat monenlaisia haasteita: projekteja saatetaan käynnistää epäselvistä business caseista huolimatta, innovaatiotyön aikataulujen arvioiminen ja riskien ennakoiminen on vaikeaa, ja resursoinnista muodostuu helposti pullonkauloja. Projektipäällikön arjesta tulee kuitenkin huomattavasti sujuvampaa, jos projektijohtamisen käytännöt ovat hänellä hallussa. Tällöin myös projektiryhmäläisten ja muiden yhteistyötahojen käsitys projektin suunnasta ja tilanteesta pysyy selkeänä, ja projektin omistajien ja ohjausryhmän päätöksenteko helpottuu. Valmennusohjelma toteutetaan suomeksi tai englanniksi, riippuen  ryhmän kokoonpanosta. PM Professional -valmennusohjelma antaa myös valmiudet IPMA C-sertifiointiin. 

Tutustu R&D PM Professional-ohjelmaan ja aiempien osallistujien kokemuksiin


iStock_000009937357Large

Valmistaudu pikkujouluihin!

Miten sijoittuisit Projektijohtamisen SM-tasolla? Haasta nyt kollegasi kisaamaan pikkujouluissa kuka on taitavin projektijohtamisen taidoissa!

Lue lisää ja ota yhteyttä

ABC ProjektimalliTM

Tervetuloa Projektimallin kehittäminen -seminaariin! 


Aika: 18.11.2015 klo 9.00-16.30

Paikka: Sokos Hotel Vantaa, Vantaa

 

Seminaarin jälkeen ymmärrät organisaation yhteisen, toimivan projektinjohtamismallin merkityksen, hyödyt ja ominaisuudet. Saat myös käsityksen mitä organisaation projektinjohtamismallin käyttöönotto vaatii. Lisäksi saat perusosaamisen yhtenäisen projektinjohtamismallin räätälöintiin ja käyttöönottoon omalle organisaatiolle

Seminaari on tarkoitettu yritysten sekä julkishallinnon PMO henkilöstölle ja projektiprosesseista ja niiden kehittämisestä vastuussa oleville ja kehittämiseen osallistuville henkilöille. Useamman henkilön osallistuminen samasta organisaatiosta on suositeltavaa.

Tilaisuuteen osallistuvat julkishallinnon organisaatioiden edustajat saavat maksutta Leijona-projektimallin lisenssin ja perusdokumentaation käyttöönsä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan

Projektipaivat

Projekti-Instituutin löydät Projektipäiviltä!

Projektipäivät on suurin ja merkittävin projektialan tapahtuma Suomessa. Tapahtuma on kasvanut viimeisen 10 vuoden aikana 300 hengen tapahtumasta 900 – 1 000 hengen ammattilaistapahtumaksi, jonka kahden päivän ohjelmassa on vuosittain 80 – 90 puhujaa. Projektipäivät on Projektiyhdistyksen toinen vuosittainen päätapahtuma.

Tervetuloa tapaamaan meitä Projektipäiville!

Tutustu Projektipäivien ohjelmaan


Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi