Projekti-Instituutti
Karuselli_2016_minäkö-johtaja

Minäkö johtaja -julkaisu saatavilla!

Tämä sarja kirjoituksia on julkaistu alun perin Suomen Projekti-Instituutti Oy:n
blogissa vuonna 2014. Sarja keskittyy meihin ihmisiin, ja erityisesti siihen, miten
meitä ihmisiä kannattaisi johtaa.PM-Master_1160_390_px

Viimeiset paikat jaossa PM Master -valmennusohjelmaan, toimi nyt!

PM Master -valmennusohjelma on tarkoitettu projektitoimiston (PMO) asiantuntijoille ja johtajille, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiville sekä projektitoiminnan kehittämisestä vastaaville henkilöille. 

Lue alta osallistujan kommentit syksyn PM Master -valmennusohjelmasta:

Kari Kerke (Manager, PMO Air Navigation Service, Finavia Oyj) suoritti PM Master -valmennusohjelman ja CPMO-sertifikaatin 15.12.2016. Karilla on yli 20 vuoden kokemus projektityöstä, projektien ohjausryhmien jäsenyydestä ja projektipäällikkyydestä useista vaativista hankkeista.

”Juuri tämän Suomen Projekti-Instituutin valmennusohjelman valitsin ohjelman aiemmin suorittaneen kollegan suosituksesta. Halusin edelleen kehittää osaamistani PMO-tehtäviin ja PM Master on kuin räätälöity juuri minun toimenkuvaani Finavialla. Lisäksi aikataulu sopi loistavasti” Kari toteaa. 

Valmennusohjelman rakenne, jossa lähijaksot ja välitehtävät vuorottelevat toimi Karin mielestä hyvin. ”Sain vahvistusta omille näkemyksilleni ja niin paljon tietoa, että seuraavaksi on täsmennettävä, mitä ja miten alan toteuttaa opittua käytännössä.” Parasta valmennusohjelmassa oli Karin mielestä toimenkuvaan suoraan liittyvä anti ja oppi ihmisten johtamisesta muutoksessa sekä Peili -käyttäymisprofiili. ”Pääsin jakamaan kokemuksia muiden osallistujien kanssa ja oli erittäin hyvä, että osallistujia oli erilaisista yrityksistä ja kuntapuolelta.”

”Suosittelen tätä valmennusta kaikille, jotka ovat tekemisissä projektien hallinnoinnin kanssa. Valmennus oli paras tähän aiheeseen liittyvä, johon olen osallistunut.”

Tutustu 23.1. alkavaan valmennusohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!Avoimet_1160_390_px

Projektipäällikön peruspaketti myös keväällä puoleen hintaan!

Viime syksynä paljon kiitosta kerännyt kampanja tulee nyt uudelleen!

Helmikuun projektityön perusteet ja huhtikuun Projektitiimin johtaminen valmennukset yhteishintaan 1.050€. Saat siis toisen valmennuksen kaupan päälle!

Varaa siis kalenteriisi:
14.-15.2.2017, Projektityön perusteet, Vantaa
25.-26.4.2017, Projektitiimin johtaminen, Vantaa

Hyödynnä tarjous ilmoittautumalla helmikuun valmennukseen sivujemme kautta. Huhtikuun valmennuksen saat automaattisesti lisäämällä ilmoittautumislomakkeelle Ilmoittautumiskoodin "PERUSPAKETTITARJOUS".


Projektijohtamisen sertifioinnit

Osallistujakokemus syksyn R&D PM Professional -valmennusohjelmasta

Suomen Projekti-Instituutin R&D PM Professional -valmennusohjelma on suunniteltu erityisesti tuotekehitysprojektipäälliköille syventäviksi opinnoiksi.

Jari Yli-Juuti, Program Manager, ABB Oy on yksi syksyn 2016 valmennuksen päättäneistä. Hän kertoo valinneensa Suomen Projekti-Instituutin valmennusohjelman kollegoiden suosituksesta. ”Vaikka matkan varrella olen osallistunut useampiinkin projektijohtamisen koulutustilaisuuksiin, halusin nyt kehittää itseni myös pidemmän koulutuksen kautta järjestelmällisemmin ja tavoitteellisemmin. Tuotekehitysprojektipäälliköille räätälöity koulutus sopi tähän tarpeeseen erittäin hyvin” Jari toteaa.

Projektityöstä sekä projektijohtamisesta ja ohjelmajohtamisesta Jarilla on laaja ja pitkäaikainen kokemus. ”Olen toiminut projektimuotoisessa tuotekehityksessä vuodesta 1989, ensin suunnittelijana ja myöhemmin vuodesta 2005 alkaen tuotekehitysprojektien ohjausryhmissä. Olen ohjannut investointi- ja prosessienkehitysprojekteja useita vuosia, kehittänyt yksikkömme tuotekehityksen projektitoimintaa sekä työskennellyt tuotekehityksen ohjelmajohtajana ja projektipäällikkönä.”

”Valmennusohjelmaa voi mielestäni kuvata osallistavaksi ja monipuoliseksi. Projektijohtamisen eri osa-alueet tulivat hyvin esille monipuolisten harjoitusten myötä”. Erityisen tyytyväinen Jari on siihen, että osallistujia oli useista erilaisista yrityksistä, ja että kaikkia yhdisti nimenomaan tuotekehitys. ”Oli mielenkiintoista ja omaa ajattelua haastavaa huomata, että haasteet ovat toisaalta samat ja toisaalta erilaiset, jolloin oli mahdollista peilata toimintaansa ja oppia muilta erilaisia käytäntöjä sekä samalla jakaa omia kokemuksiaan.”  Kurssilla käytiin läpi myös IPMA C-projektipäällikkösertifiointiin liittyviä osa-alueita siten että koulutus antaa jo kokemusta omaavalle projektipäällikölle hyvä pohja vaikkapa viralliseen sertifiointiin, Jari lisää.

Saamistaan opeista Jari aikoo käyttää työssään erityisesti erilaisia ryhmätyökäytäntöjä ja visuaalisia menetelmiä. Seuraavan projektin kick-offissa hän aikoo keskittyä erityisesti osituksen ja riskienhallinnan teemoihin.

”Voin suositella tätä valmennusohjelmaa muillekin projektipäälliköille ja ohjelmajohtajille lisäkoulutukseksi.”

Tutustu syyskuussa alkavaan valmennusohjelmaanoppia_spi_600x250

Tervetuloa Oppimisen verkkokauppaan!

Keväällä 2016 avattu Oppia.fi kokoaa eri alojen parhaiden toimittajien verkkokurssit, luokkakoulutukset, asiantuntijatapahtumat ja aamiaisseminaarit sekä digitaalisen sisällön helposti ja luotettavasti saatavillesi. 

Verkkokaupan sisältö keskittyy erityisesti palvelu- ja prosessijohtamiseen sekä projekti-, hanke- ja portfoliohallintaan, ketteriin menetelmiin ja kokonaisarkkitehtuuriin. 

Lue lisääLataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri