Projekti-Instituutti
Projekti-Instituutin uutiskirje
Suomi100Metsa

Projektit ja projektijohtajuus Suomen kilpailueduksi!

Mitä on johtajuus projektipäällikkönä? Millainen on aikaansaava projektiryhmä? Millä tavalla ihmisten erilaisuudesta on hyötyä? Entä mitä on valmentava johtaminen?

Näitä aiheita Teppo Nurminen on tähän mennessä ehtinyt käsitellä Projekti-Instituutin Suomi100-webinaarisarjassa. Tallenteet puolen tunnin mittaisista webinaareista ovat katsottavissa osoitteessa https://www.projekti-instituutti.fi/suomi100

Sarja jää kesätauolle, ja jatkuu elokuussa aiheella  Johtaminen on tavoitteellista vuorovaikutusta live-lähetyksenä Youtube-kanavallamme. Tervetuloa mukaan!



Koulutuskalenteri

Mitä sinä haluat oppia ensi syksynä?

Suurimmalla osalla meistä ajatukset ovat jo lähestyvässä kesälomassa, tai ainakin juhannuksessa. Syksyllekin on kuitenkin hyvä ottaa jokin tavoite ja kiintopiste: varaa jo nyt aikaa kalenteristasi jonkun uuden asian oppimiselle!



Ohjelmajohtaminen

Huomaatko omat kommunikointimokasi? Näin vältät niistä tyypillisimmät


Ontuva kommunikointi on yksi yleisimpiä syitä projektien ongelmiin ja epäonnistumisiin. Arjen kiireessä ei välttämättä malttaisi käyttää kommunikaatioon sen vaatimaa aikaa – kärjistetysti “hoidetaan hommat sovitusti ja ilmoitetaan puolin ja toisin, jos tulee ongelmia”. Tuo “sovitusti” jää kuitenkin helposti kuvitellun yhteisymmärryksen tasolle, ellei varmisteta, että asiat on ymmärretty samalla tavalla. Seurauksena tehdään päällekkäistä työtä tai jopa aivan vääriä asioita väärään aikaan. Korjausliikkeet turhauttavat kaikkia ja sotkevat aikatauluja. Selkeään viestintään olisi siis kannattanut panostaa alun alkaen.



Terassilla1160x390

Apinakin osaisi tämän

“Menestyvää firmaa ei pelasta mikään”. Teppo Nurmisen parin vuoden takaiset, mutta aina ajankohtaiset pohdinnat apinoiden ja ihmisten organisaatiokulttuureista sekä uudistuksen välttämättömyydestä sopivat vaikka laiturin nokassa luettavaksi.  

Lue blogikirjoitus


Uutiskirje_3pmtest
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä Seuraa YouTubessa
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri