Projekti-Instituutti
Koulutuskalenteri

Investment PM Professional -valmennusohjelma 


Kun on kyse mittavasta investoinnista, on kaikkien etu, että se toteutuu suunnitellun aikataulun puitteissa. Mutta riittääkö, että vain toteutusvaihe johdetaan projektina? Investointiprojektin onnistumisen ehto on perusteellinen valmistelu ja suunnittelu. Myös valmistelu- ja suunnitteluvaiheen on tärkeää valmistua aikataulussa, jotta toteutusvaihe voi käynnistyä ja se saadaan päätökseen aikataulussa.

Tekninen osaaminen on investointiprojektista vastaavilla sekä toimittajilla varmasti hanskassa. Entä kun pitää yhdistellä uudella tavalla vanhaa osaamista ja kehittää vielä samalla uusia asioita? Löytyykö talosta korkeatasoista projektijohtamisen osaamista jolla eri näkökulmat nidotaan yhteen? Ammattitaitoinen projektipäällikkö varmistaa niin suunnittelu- kuin toteutusvaiheiden etenemisestä tavoiteltujen hyötyjen tuottamiseksi, määritellyn aikataulun ja budjetin mukaisesti. Hän osaa myös kommunikoida kaikille osapuolille ja sidosryhmille tarkoituksenmukaisesti sekä johtaa ja motivoida tiimiään – suunnitelmat ja sopimukset luovat nimittäin vasta puitteet; ihmiset vievät projektin onnistuneesti maaliin.

Projektipäällikön tehtävä ei siis ole aivan helppo, vaan vaatii johtamisosaamista monella tasolla. Investment PM Professional tarjoaa eväät ja työkalut investointiprojektien menestyksekkääseen johtamiseen.

Tutustu Investment PM Professional -valmennusohjelmaan


R&D PM Professional -valmennusohjelma


Tuotekehitysprojekteissa projektipäälliköt kohtaavat monenlaisia haasteita: projekteja saatetaan käynnistää epäselvistä business caseista huolimatta, innovaatiotyön aikataulujen arvioiminen ja riskien ennakoiminen on vaikeaa, ja resursoinnista muodostuu helposti pullonkauloja. Projektipäällikön arjesta tulee kuitenkin huomattavasti sujuvampaa, jos projektijohtamisen käytännöt ovat hänellä hallussa. Tällöin myös projektiryhmäläisten ja muiden yhteistyötahojen käsitys projektin suunnasta ja tilanteesta pysyy selkeänä, ja projektin omistajien ja ohjausryhmän päätöksenteko helpottuu.

R&D PM Professional -valmennusohjelmamme on suunnattu tuotekehitysprojektien projektipäälliköille, jotka haluavat vahvistaa ja syventää projektijohtamisen osaamistaan.  Valmennusohjelman aikana käymme läpi projektin elinkaaren vaiheet nimenomaan projektin johtamisen näkökulmasta. Osallistujat oppivat käytännön menetelmiä mm. laajuuden ja aikataulujen hallintaan, kustannusten seurantaan, sidosryhmäanalysointiin ja -viestintään sekä ihmisten johtamiseen. Parhaan hyödyn valmennusohjelmasta saavat sekä osallistujat että heidän työnantajayrityksensä, kun valmennukseen osallistuu useampi projektipäällikkö pöytäkuntana. 

Tutustu R&D PM Professinal -valmennusohjelmaanLataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin asiakasrekisteri ja valmennusvahdin tilaajarekisteri