Projekti-Instituutti
Projektinhallinnan menetelmät

Projektipäällikön mentoroinnille ja coachingtaidoille on tilausta

Projektiyhdistyksen tekemän kyselytutkimuksen 2016 mukaan projektien johtamistaidon merkitys kasvaa tulevaisuudessa entisestään. Johtamisen fokus on siinä, miten odotettu ja sovittu tulos saadaan toteutettua asiakkaalle. 
Projekteissa on monenlaisia työkaluja ja menetelmiä, joilla saadaan asiat ruotuun. Ihmisten kanssa exelit eivät toimi kovin hyvin. Ne palvelevat milestoneina, mutta ihminen tarvitsee ääntä, sanoja ja niiden merkityksiä. 

Lue Raija Heimosen & Tuula Nurmiluodon blogikirjoitus

Raija ja Tuula toimivat valmentajina 17.3. alkavassa Onnistu projekteissasi coachaavalla otteella -valmennuksessa!Projektimenetelmät -
fundamentalismista hybridimenetelmiin?

Jokainen organisaatio haluaisi vain onnistuneita projekteja. Projektien onnistumisen yksi kulmakivi on tarkoituksenmukainen projektimenetelmä, jonka mukaan projektit viedään läpi. Menetelmä voi liittyä projektin johtamiseen, projekteissa käytettäviin työtapoihin tai molempiin.

Lue Kirsti Leppämaan blogikirjoitus

Kirsti toimii valmentajana Projektipäällikkönä ketterissä projekteissa -valmennuksessa 21.-22.3.2017!Tulevia tapahtumia

Suomen Projekti-Instituutti Oy Lehdistötiedote 14.2.2017

Suomen Projekti-Instituutti solmii puitesopimuksen Apotti Oy:n kanssa

Sopimus koskee projektijohtamisen valmennus- ja kehittämispalveluita. Kaksivuotiseen sopimukseen sisältyy myös kaksi vuoden pituista jatko-optiota.

"Apotin kaltainen toiminnanmuutoshanke edellyttää huolellista projektinhallintaa, hyvää johtajuutta ja muutoksen läpivientikykyä. Olemme iloisia, että voimme tarjota osaamisemme Apotin käyttöön hankkeen onnistumisen varmistamiseksi" sanoo Projekti-Instituutin markkinointijohtaja Juuso Äikäs.

Lisätietoja:

Suomen Projekti-Instituutti Oy

Juuso Äikäs, markkinointijohtaja

Puh. +358 50 520 2882

juuso.aikas@projekti-instituutti.fi

www.projekti-instituutti.fi

Projekti-Instituutti on Suomen johtava projektitoiminnan kehittäjä. SPI tunnetaan asiantuntijaorganisaationa, jolla on korkea asiakastyytyväisyys, kansainvälisiin projektijohtamisen standardeihin pohjautuvat materiaalit, vaikuttavat opetusmenetelmät ja käytännönläheinen tapa kehittää projektitoimintaa.3PMO_logostamp_2017_400x259px

3PMO -tapahtuman ilmoittautuminen avattu

6.6.2017 Tampere-talo

3PMO-tapahtuma on korkeatasoinen kohtaamispaikka, jossa projektitoimistojen ympärillä toimivat ihmiset pääsevät kuulemaan ja näkemään erilaisia tämän hetken parhaita malleja projektitoimistojen toteuttamisesta niin suuressa kuin pienessäkin mittakaavassa. Tapahtuma on myös erinomainen paikka verkostoitua, jakaa ideoita ja kokemuksia. Tapahtumassa on vain 150 osallistujapaikkaa!

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaanPM-Master_1160_390_px

PM Master - ennakkoilmoittautujan etu jopa 940€

PM Master -valmennusohjelma käynnistyy 6.9.2017!

Valmennusohjelma on tarkoitettu projektitoimiston asiantuntijoille ja johtajille, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiville ja projektitoiminnan kehittämiseen osallistuville henkilöille. Valmennusohjelma antaa osallistujille valmiudet kehittää organisaation projektinjohtamismalleja ja projektisalkunhallintaa sekä johtaa ja tukea strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen ja motivoimisen sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen taitojaan.

28.4.2017 mennessä ilmoittautuneet saavat 10% alennuksen hinnasta!

ABC Projektijohtamismalli®-asiakkaat ja PRY:n jäsenet saavat myös 10% alennuksen hinnasta.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!
Uutiskirje_3pmtest
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri