Projekti-Instituutti
projektipäivät

Projektipäivät 2017: Projekti-Instituutin kärkiaiheet

Tähän aikaan vuodesta projektialan ammattilaiset valmistautuvat täyttä häkää Projektipäiviin. Tänä vuonna Suomen Projekti-Instituutilla on kolme fokusaluetta, joista olemme erityisen innokkaita keskustelemaan ständillämme ja seminaareissa: Kehittämistoiminnan ketterä ja LEAN ohjaus, projektipäällikön fasilitointitaidot sekä energia-alan murros ja sen tuoma paine projektitoiminnan kehittämiseen.


ohjelmajohtaminen_600x250

Neljä työkalua ohjelman perustamiseen

"Ohjelma on mittava johtamiskokonaisuus, joka sisältää tyypillisesti kymmeniä projekteja ja sen kesto mitataan vuosissa. Ohjelmien budjetit ovat miljoonaluokkaa, joskus jopa miljardeja. Niinpä ei olekaan aivan sama, kuinka tällaista laivaa ohjataan. Haasteellisuutta lisää myös se, että kokonaisuutta ei useinkaan pystytä määrittelemään alussa kovinkaan tarkasti, siksi ohjelman käynnistäminen vaatii hyvää epävarmuuden sietokykyä." Juuso Äikäs listaa Projektipäivien blogissa ohjelman perustamisen neljä perustyökalua.


PMPuudistus_600x250

PMP-sertifiointi uudistuu

IPMA C-sertifiointi uudistuu alkuvuodesta, ja niin myös PMI:n Project Management Professional (PMP) -sertifiointi, jonka päivitetty versio astuu voimaan 26. maaliskuuta 2018. Uudistus liittyy PMBOKin kuudennen painoksen päivityksiin.


Valo_600x250

Valoa marraskuuhun

Onko marraskuun kalenterissasi päivän tai parin verran uusille oivalluksille? Anna hehkulampun syttyä – vielä ehdit hyvin mukaan näihin valmennuksiin!


PMPuudistus_600x250

Minkälaista sisältöä toivot uutiskirjeeseemme?

Joko vastasit uutiskirjeemme lukijakyselyyn? Jos et, niin vielä ehdit! Viikolla 43 arvomme vastanneiden kesken kaksi Finnkinon elokuvalippua. Voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri