Projekti-Instituutti
Suomi100Metsa

Projektit Suomen kilpailueduksi!

Suomen Projekti-Instituutti Oy osallistuu Suomi100-juhliin tarjoamalla kaikille maksuttoman webinaarisarjan projektijohtajuudesta. Sarja käsittää kuusi osaa ja sitä voi katsoa joko livenä YouTube.comista tai jälkeenpäin tallenteena Projekti-Instituutin Youtube-kanavalta.STS_kuvituskuva 1140 x 380

Projektijohtamisen testejä

Kehittämämme testit ovat kansainvälisiin projektijohtamisen standardeihin ja käytäntöihin pohjautuvia kyselyitä, joiden tarkoituksena on auttaa Sinua kehittymään projektiammattilaisena tai auttaa Sinua kehittämään omaa organisaatiotasi.

Kaikki sivulla olevat testit ovat maksuttomia


Projekti-Instituutin blogi

Kuuntelisinko konsulttia?

Projekti. Helppo homma? Päätetään vain minkälainen rakennus, tietojärjestelmä tai tuote halutaan saada aikaiseksi ja nimetään kannuksensa ansainnut työntekijä projektipäälliköksi vastaamaan tuloksesta? Väärin, väärin ja väärin.image003

Projektipäällikön ykköskompetenssi: Ihmisten johtaminen

Projekteja tekevät ihmiset. Siksi on tärkeää, että projektipäällikkö osaa rakentaa luottamusta, motivoida ja valaa uskoa oman tiiminsä jäseniin. Mikäli haluat tiiviin peruskurssin tehokkaasta ihmisten johtamisesta osallistu Projektitiimin johtaminen -valmennukseen 25.-26.4.2017 Vantaalla.

Valmennuksen jälkeen Sinulla on ymmärrys siitä, mitkä motivoitumistavat ovat kaikille ihmisille yhteisiä, ja missä suhteissa me kaikki toisaalta olemme niissä erilaisia.

Opit tunnistamaan erilaisia käyttäytymistyylejä ja joustamaan omassa johtamistyylissään tilanteiden ja johdettavien mukaan. Valmennus perustuu Peili-käyttäytymistyyliarvioon, ja käsittelee sen pohjalta erilaisia projekteissa tyypillisesti esiintyviä tilanteita ja ilmiöitä.

Lue lisää ja ilmottaudu!Koulutuskalenteri

Olisiko aika syventää projektiosaamista seuraavalle tasolle?

Osallistuitko valmennukseen? Hyödynsitkö oppimiasi asioita työssäsi? Saitko lisäksi sparrausta ja vinkkejä työkavereiltasi ja esimieheltäsi? Hyvä! Silloin olet kehittänyt osaamistasi vanhan kunnon 70-20-10-mallin mukaisesti. Siinä 70 % oppimisesta tapahtuu tekemällä, eli töissä tai ohjatusti esim. casen parissa.  20 % on niin sanottua yhteisöllistä, eli muilta ihmisiltä oppimista: mentorointia, coachingia ja palautetta. 10 % opitaan luennoilla ja lukemalla.

Kymmenen prosenttia kuulostaa vähältä, mutta jos se suhteutetaan esimerkiksi kuukauden ajalle – oletuksella, että kuukaudessa on 20 työpäivää – tarkoittaisi se kahta päivää valmennuksessa tai nenä kirjassa. Koska viimeksi käytit kaksi työpäivää uuden opiskeluun? Jos siitä on vierähtänyt jo tovi, olisiko aika hakea taas uutta ainesta hyödynnettäväksi kuukauden muiden 18 työpäivän aikana?

Toukokuussa alkava Syventävä projektipäällikkövalmennus (2+2 pv, aloitus- ja yhteenvetoseminaarit online) sopii sinulle, joka olet jo jonkin aikaa pärjännyt projektipäällikön tehtävissä perustaidoilla, ja kaipaisit nyt eväitä entistä vaativampien projektien johtamiseen. Jos siis olet aikoinaan osallistunut vaikkapa Projektityön perusteet -valmennukseen, on Syventävä projektipäällikkövalmennus sille täydellinen jatkumo. Valmennuksessa ohjaamme myös hyödyntämään oppeja omassa projektissasi, eli siihen 70 prosenttiin!


 
Uutiskirje_3pmtest
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri