Projekti-Instituutti
ShanghaiPudong

Suomalaista projektivalmennusta Kiinaan

Projekti-Instituutin ja Shanghai Power & Technologyn yhteistyö käynnistyy huippuluokan projektipäällikkövalmennuksella Shanghaissa huhtikuussa.

SPI ja Shanghain merkittävin projektijohtamisen asiantuntijaorganisaatio aloittavat konkreettisen yhteistyön projektipäälliköille tarkoitetulla valmennuksella jossa keskitytään kansainvälisten EPC(M)-projektien johtamiseen.

SPI:n hallituksen puheenjohtaja Matti Ahvenharju pitää avausta merkittävänä jatkumona SPI:n aikaisempiin kiinalaisille projektiammattilaisille suunnattuihin valmennuksiin. "Suomalaiselle projektijohtamisen valmennukselle on kysyntää Kiinassa. China Petroleumille ja muille kemianteollisuuden projektijohtajille järjestettävä valmennus on kattava kokonaisuus kansainvälisten investointiprojektien johtamisesta. Projekti-Instituutin valmentajilla on erinomaiset valmiudet tarjota osallistujille vaikuttava valmennus!"

Lisätiedot ja ilmoittautuminen (kiinaksi)logo@2x

3PMO tapahtumaan enää 25 lippua jäljellä!

9.6.2016 - Tampere-talo

Kannattaa hyödyntää ennakkoilmoittautujan etu ja olla ajoissa, mikäli mietit osallistumista 3PMO 2016 -tapahtumaan. Tällä hetkellä tapahtumaan on enää jäljellä 25 lippua. Edullinen Early Bird -ilmoittautuminen päättyy 8.4.2016!

3PMO on vuosittainen kärkitapahtuma, jossa käsitellään projektitoimistoihin liittyviä asioita. 3PMO-tapahtuma on korkeatasoinen kohtaamispaikka, jossa projektitoimistojen ympärillä toimivat ihmiset pääsevät kuulemaan ja näkemään erilaisia tämän hetken parhaita malleja projektitoimistojen toteuttamisesta niin suuressa kuin pienessäkin mittakaavassa. Tapahtuma on myös erinomainen paikka verkostoitua, jakaa ideoita ja kokemuksia. Tapahtumassa on vain 150 osallistujapaikkaa!

Suomen Projekti-Instituutti on tänäkin vuonna mukana tapahtuman pääyhteistyökumppanina. Tilaisuudessa mukana ovat Matti Haukka, Teppo Nurminen, Virpi Elers, Markku Aarni ja Juuso Äikäs.

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaanshutterstock_226022083

Kuka määrää projektitoimiston paikan?

Projektitoimiston tehtävistä keskustellaan laajasti. Projektitoimiston käsite onkin keskustelun myötä tarkentunut. Ammattimainen projektiväki on myös saanut oman, projektitoiminnan organisoinnin kysymyksiin keskittyvän tapahtumansa 3PMO:n (tänä vuonna siis Tampere-talolla 9.6.2016).

Vähemmälle huomiolle on kuitenkin jäänyt se, mikä projektitoiminnan roolin ja statuksen kaikkiaan tulisi olla. Onnistumisen edellytyksiin kuuluu pohdinta siitä, mikä on projekteilla johtamisen status ja mandaatti organisaatiossa yleensä ja mikä on projektitoimiston sijainti hierarkiassa.

Lue Projektitoimintalehden 1/2016 artikkeli, kirjoittajana Teppo Nurminen

KynäKirjoittaa1160x390

Rakas päiväkirja ‒ viikko PMO:ssa

Olemme muun muassa tässä blogissa julkaisseet useita juttuja siitä, mitä PMO:iden tehtäviin pitäisi kuulua, minkälaista osaamista niissä pitäisi olla jne. Mutta mitä PMO:ssa konkreettisesti tehdään tyypillisen viikon aikana? 

Koulutuskalenteri

Projektityön perusteet valmentaa Sinut IPMA D -sertifikaattiin

Oletko aloittamassa projektia, mutta et ole koskaan ollut projektikoulutuksessa? Perusvalmennuksessamme käydään projektin johtamisen vaiheet ja menetelmät käytännönläheisesti läpi ja opit olennaiset käytännöt projektin onnistuneeseen läpivientiin. Saat myös muilta osallistujilta ideoita ja tukea omaan projektiisi.

Kytkemme kaksipäiväisessä valmennuksessa hyvät projektijohtamisen periaatteet, työkalut ja menetelmät projektin eri vaiheisiin kokeneen valmentajan johdolla. Pääset kokeilemaan ja soveltamaan oppeja harjoituksissa, jotka liittyvät erityyppisiin case-projekteihin. Projektityön perusteet -valmennus antaa myös hyvät pohjatiedot ja valmistautumisohjeet IPMA D -sertifiointiin. 

IPMA-henkilösertifiointi on kansainvälisesti hyväksytty sertifiointijärjestelmä prosesseineen ja standardeineen. Se on teollisuuden, kaupan ja oppilaitosten yleisesti hyväksymä kansainvälisiin menettelyihin perustuvat standardi.

Lue PRY:n uutinen: 1000. D-sertifikaatti suoritettu!

Projektityön perusteet -valmennuksen ajankohdat ja paikkakunnat löydät koulutuskalenteristamme!
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri