Projekti-Instituutti
shutterstock_226022083

Testaa itsesi!

Projekti-Instituutti julkaisi viime viikolla upouuden testisivuston, jossa voit maksutta tehdä kolme erilaista projektijohtamiseen liittyvää testiä. Testit perustuvat IPMA Competence Baseline 4.0:aan, joka sekin on aivan tuore.

Ensimmäinen testi "People" luotaa projektinjohtamistyyliäsi eli kuinka johdat ihmisiä projekteissa. Vastaamalla 14:ään "väittämään" saat tietää kaksi vahvinta tyyliäsi.

Toinen testi "Practice" mittaa projektijohtamisen osaamista kansainvälisen käytännön mukaisesti.

Kolmas testi "Perspective" luotaa organisaatiosi kyvykkyyttä tukea projektijohtamista.

Testit voi tehdä suomen tai englannin kielellä. Kieliasetuksen voi vaihtaa kunkin testin yläkulmasta löytyvän kolmen pisteen kohdalta.

Testit löytyvät kaikki osoitteesta 3PMTest.com


uutiskirje

Projektipäällikön peruspaketti syyskuussa puoleen hintaan!

Syyskauden kunniaksi syyskuun Projektityön perusteet ja lokakuun Projektitiimin johtaminen valmennukset yhteishintaan 1.050€. Saat siis toisen valmennuksen kaupan päälle!

Varaa siis kalenteriisi:
20-21.9.2016, Projektityön perusteet, Vantaa
11-12.10.2016, Projektitiimin johtaminen, Vantaa

Varaa valmennukset ilmoittautumalla syyskuun valmennukseen sivujemme kautta. Lokakuun valmennuksen saat automaattisesti lisäämällä ilmoittautumislomakkeelle Ilmoittautumiskoodin "PERUSPAKETTITARJOUS".    
Omistajat, ohjausryhmissä toimivat, salkunhaltijat, ohjelmajohtajat

Osaatko laskea projektisalkkusi arvon?

Paljonko projektien johtamiseen ja sen kehittämiseen pitäisi panostaa? Se selviää kun arvioit organisaatiosi projektisalkun arvon. Salkun arvoa määritettäessä on ymmärrettävä sen sisältämien projektien arvontuotto ja pystyttävä diskonttaamaan se nykyhetkeen.

Asiakastoimitusprojekteissa karkean arvion tekeminen on melko helppoa, lasketaan yhteen vain kunkin projektin liikevaihto ja/tai tulos. Kun kuvaan astuu tuotekehitys- tai muun tyyppinen projekti, jonka tulos syntyy pitkän ajan kuluessa, on arviointi hankalampaa. Näissäkin tapauksissa pärjää peruslaskutoimituksilla.

Mikäli haluat projektisalkkusi ojennukseen tai vaikkapa perustaa sellaisen, osallistu Projektisalkun hallinta -kurssille. Kursseja tarjolla Vantaalla ja Tampereelle.


Valmennusvahti2

Kohti ammattimaisempaa projektijohtamista

Oletko suorittanut peruskurssin tai peräti sertifionut osaamisesi? Syventävä projektipäällikkövalmennuksemme on tarkoitettu ammattimaisesti projektipäällikkönä toimiville sekä projektitoiminnan kehittämisestä vastaaville henkilöille.
Neljän päivän (2 x 2pv) aikana käydään läpi erilaisia vaativien projektien johtamisessa tarvittavia menetelmiä. Valmennuksen sisältö pääpiirteittäin:

  • Projektinjohtamisen viitekehys ja käsitteet
  • Projektin organisointi ja toimintatavat haastavassa projektissa
  • Projektisuunnitelman laatiminen
  • Projektin laajuudenhallinta
  • Aikataulusuunnittelun menetelmät
  • Resurssien ja kustannusten suunnittelu
  • Projektin seuranta ja ohjaus
  • Hankintojen hallinta
  • Riskien hallinta
  • Projektin lopettaminen
Lue lisää ja ilmoittaudu!


shutterstock_48706972 (1)

Tehdasteollisuuden investointien määrä kasvaa Suomessa

EK:n tekemän investointikyselyn mukaan tehdasteollisuuden investoinnit lähtevät kasvuun tänä vuonna. Tehdasteollisuuden kiinteät investoinnit kasvavat jonkin verran, mutta niiden taso melko jää matalaksi. Vuoden 2016 investointiarvio noin 3,5 miljardia euroa, kasvua 6 % viimevuotisesta.

Investointien onnistumisen varmistamiseksi huolehdi etukäteen, että inventointiprojektiosaamisesi on kunnossa. Investment Project Professional-valmennusohjelma on tarkoitettu kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa toimiville projektiammattilaisille, jotka haluavat kasvattaa ammatillista osaamistaan sekä projektinhallinnan että ihmisten johtamisen näkökulmista.

Tutustu valmennusohjelman sisältöön ja ilmoittaudu mukaan!STS logo

Englanninkieliset projektijohtamisen verkkokurssit

Sveitsiläisen yhteistyökumppanimme STS:n laadukkaat, IPMA:n standardien mukaiset projektinjohtamisen verkkokurssikokonaisuudet ovat saatavilla suoraan meidän kauttamme. Verkkokurssit ovat joustava ja kustannustehokas tapa perehtyä projektityöskentelyyn tai syventää jo kertynyttä osaamista vaikkapa sertifiointia silmällä pitäen.

Tutustu STS-kurssien sisältöihin ja ilmaisiin demoihin

Wakaru

Wakarun syksyn 2016 PRINCE2 -valmennukset 

Yhteistyökumppanimme Wakaru tarjoaa PRINCE2®-koulutuksista sekä Foundation että Practitioner tason valmennuksia. Syksyn 2016 valmennusajankohdat löydät koulutuskalenteristamme.

Tutustu ja ilmoittaudu PRINCE2 -valmennuksiin!
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri