Projekti-Instituutti
Valmennusvahti

TOIVEUUSINTA: Projektipäällikön coaching taidot -seminaari Helsingissä 25.11.2016

Kaikki halukkaat eivät mahtuneet tulevan perjantain seminaariin, joten uusimme suuren suosion saavuttaneen tapahtuman!

Projekti-Instituutti järjestää yhteistyössä PRY:n kanssa seminaarin, jossa käsitellään projektipäällikön coaching-taitoja. 

Aika: 25.11.2016 klo 8:30-11:00
Paikka: Projektiyhdistys, Eteläranta 10, Helsinki

Vuonna 2000 Daniel Goleman kirjoitti Harvard Business Review Bestsellerin "Leadership that gets results". Hän esitti kirjoituksessaan kuusi keskeisintä johtamistyyliä, joista coaching oli yksi. Coaching oli osoittautunut "selkeästi positiiviseksi" vaikutuksiltaan suorituskykyyn, työilmapiiriin ja tulokseen. Samaan aikaan se kuitenkin oli vähiten käytetty johtamistyyli. Miksi?

Golemanin mukaan monet johtajat sanoivat ettei heillä ole aikaa kovassa paineessa hitaaseen ja vaivalloiseen muiden ihmisen opettamiseen ja kasvattamiseen.

Tule kuulemaan maksuttomaan seminaariin kuinka voit parantaa johtamistyyliäsi coachingin avulla! Ilmoittautuminen ja lisätiedot.PMMasterbusinesssupermanrajattu2

Suomen paras projektijohtamisen valmennusohjelma alkaa tammikuussa 2017

Yli 500 PM Masteria ei voi olla väärässä: PM Master -valmennusohjelma on ainutlaatuinen projektijohtamisen kokonaisuus Suomessa.

Valmennusohjelmamme on tarkoitettu projektitoimiston asiantuntijoille ja johtajille, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiville ja projektitoiminnan kehittämiseen osallistuville henkilöille.

PM Master ohjelman osallistujalla on mahdollisuus hankkia itselleen Certified PMO Manager (CPMO™) -sertifikaatti.

11.11.2016 mennessä ilmoittautuneet saavat 10% alennuksen hinnasta!

Lue lisää ja ilmoittaudu jo tänään!
refe empower shutterstock 185467274 1140 380

SPI Energiamessuilla 25.-26.10.2016

Projekti-Instituutilla on pitkä kokemus energiateollisuuden projektijohtamisen kehittämisestä. Olemme arvioineet energiayhtiöiden projektitoimintaa, kehittäneet projektijohtamisen malleja sekä valmentaneet satoja henkilöitä projektijohtamiseen energia-alalla.

Mikäli haluat tavata meitä Energia-messuilla, ota yhteyttä myyntijohtajaamme Markku Aarniin, puh. 0500 655 396 tai markku.aarni@projekti-instituutti.fi

Johtajuus eli leadership

Olisiko aika laittaa projektisalkku kuntoon?

Projektisalkku on oivallinen tapa johtaa muutosta ja viestiä organisaation matkaa tulevaisuuteen. Projektisalkku on myös edellytys resurssienhallinnalle, mikäli projekteja on kerrallaan käynnissä useita.
Periaatteiltaan projektisalkun synnyttäminen ja sen johtaminen ovat yksinkertaisia asioita, mutta käytäntö on osoittanut, että usein siitä tehdään liian monimutkaista ja vaikeaselkoista.

Kun haluat tietää kuinka saat salkun kuntoon kerralla helposti, osallistu valmennukseemme: Projektisalkun hallinta 13.10.2016 Vantaalla tai 17.11.2016 Tampereella.

Karuselli_oivalluksia yhdessä

Projektipäällikön ykköskompetenssi: Ihmisten johtaminen

Projekteja tekevät ihmiset. Siksi on tärkeää, että projektipäällikkö osaa rakentaa luottamusta, motivoida ja valaa uskoa oman tiiminsä jäseniin. Mikäli haluat tiiviin peruskurssin tehokkaasta ihmisten johtamisesta osallistu Projektitiimin johtaminen -valmennukseen 11.-12.10.2016 Vantaalla.

Valmennuksen jälkeen Sinulla on ymmärrys siitä, mitkä motivoitumistavat ovat kaikille ihmisille yhteisiä, ja missä suhteissa me kaikki toisaalta olemme niissä erilaisia.

Opit tunnistamaan erilaisia käyttäytymistyylejä ja joustamaan omassa johtamistyylissään tilanteiden ja johdettavien mukaan. Valmennus perustuu Peili-käyttäytymistyyliarvioon, ja käsittelee sen pohjalta erilaisia projekteissa tyypillisesti esiintyviä tilanteita ja ilmiöitä.

Lue lisää ja ilmottaudu! Projekti-Instituutti Projektipäivillä 1-2.11.2016

Suomen suurin projektijohtamisen tapahtuma Projektipäivät pidetään 1-2.11.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Projekti-Instituutti on mukana kultakumppanina jo kymmenettä kertaa.

Järjestämme kaksi mielenkiintoista seminaaria, toisen ohjelmajohtamisesta ja toisen resurssienhallinnasta. Julkistamme noiden seminaarien ohjelmat ja puhujat myöhemmin.

Tulemme myös kertomaan Oraclen projektijohtamisen ohjelmistoista sekä tietysti ständillämme Suomen kattavimmista projektitoiminnan kehittämispalveluista.
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri