Projekti-Instituutti
Projekti-Instituutin uutiskirje
Koulutuskalenteri

Varmista osaamisesi, valitse syksyksi Projekti-Instituutin valmennus

Projekti-Instituutin valmennukset ovat käytännönläheisiä ja vaikuttavia. Saat jokaiselta valmennukseltamme mukaasi aimo annoksen tehokkaita ja helppoja menetelmiä, joiden avulla onnistut projekteissa. 

Onko projektipäällikkyys näköpiirissä?

Mikäli olet ottamassa vastaan ensimmäistä projektia, suosittelemme Projektityön perusteet-valmennusta. Siinä käydään kohta kohdalta läpi yksittäisen projektin johtaminen niin projektipäällikön kuin projektitiimiläisenkin näkökulmista. Valmennuksia toteutetaan useissa kaupungeissa.

Haluatko sertifioida osaamisesi?

Projekti-Instituutti on Suomen suurin IPMA-sertifiointien valmentaja. Olemme valmentaneet satoja ammattiprojektipäälliköitä sertifioitumaan kansainväliseen IPMA C-sertifikaattiin. Tutustu IPMA C -valmennukseen.

Ammattiprojektipäällikön osaamisen syventäminen

Jos haluat ammattiprojektipäällikkönä vahvistaa ja syventää osaamistasi, suosittelemme ammattilaisvalmennuksiamme ja valmennusohjelmiamme:

Projektitoimiston kehittäjille

Projekti-Instituutti on ainoana Suomessa valmentanut yli kymmenen vuotta projektitoimistojen päälliköitä ja kehittäjiä. Jos kehität projektimallia tai olet perustamassa PMO:ta valitse:
Suosittelemme että otat kollegasi mukaan. Pariopiskelu on tehokasta, kun voit kollegan kanssa sparrata ajatuksiasi jo kurssin aikana.

Valitse valmennuksesi koulutuskalenterista ja ilmoittaudu jo tänään!Projektimalli

Projekti-Instituutti mukana ELVIS-tapahtumassa Helsingissä

Fingrid Oyj on suomalainen julkinen osakeyhtiö, joka vastaa sähkön siirrosta Suomen kantaverkossa. Maanlaajuinen kantaverkko on keskeinen osa Suomen sähköjärjestelmää. Kantaverkko on sähkönsiirron runkoverkko, johon ovat liittyneet suuret voimalaitokset ja tehtaat sekä alueelliset jakeluverkot.

Vuonna 2012 hankintaprosessin lopuksi ryhdyttiin toteuttamaan ainutlaatuista ohjelmistoa, joka koostuu kahdeksasta tuotteesta. Ne ovat integroitu keskenään siten että kantaverkon omaisuuden Master Data sijaitsee vain yhdessä sovelluksessa. Tämä omaisuuden hallintaa ja käyttöä tukeva uusi tietojärjestelmä-kokonaisuus kulkee nimellä ELVIS (lyhennetty sanoista ELectricity Verkko Information System).

Fingrid ja IBM järjestävät Helsingissä 13-14.9.2016 tilaisuuden, johon kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan rakennettuun ratkaisuun.

Projekti-Instituutti toimitti Oracle Primavera P6 EPPM -ohjelmiston osaksi kokonaisuutta. Konsulttimme Virpi Elers kertoo Oracle Primaveran roolista keskiviikkona 14.9.2016.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuus on maksuton.

Kokeneille projektipäälliköille ja projektitoiminnan kehittäjille

Onko Sinulla malttia menestyä?

Vuonna 2000 Daniel Goleman kirjoitti Harvard Business Review Bestsellerin "Leadership that gets results". Hän esitti kirjoituksessaan kuusi keskeisintä johtamistyyliä, joista coaching oli yksi. Coaching oli osoittautunut "selkeästi positiiviseksi" vaikutuksiltaan suorituskykyyn, työilmapiiriin ja tulokseen. Samaan aikaan se kuitenkin oli vähiten käytetty johtamistyyli. Miksi?
Golemanin mukaan monet johtajat sanoivat ettei heillä ole aikaa kovassa paineessa hitaaseen ja vaivalloiseen muiden ihmisen opettamiseen ja kasvattamiseen.

Projektijohtamisessa maailma on edelleen samanlainen kuin 15 vuotta sitten. Aikataulu- ja kustannuspaineet eivät ole ainakaan hellittäneet, pikemminkin päinvastoin. Sekin on pysynyt samana, että projekteja tekevät ihmiset.

Olemme luoneet uuden valmennuksen projektipäälliköille, joka johdattaa käytännöllisellä tavalla oppimaan coachaavan johtamistyylin: "Onnistu projekteissasi coachaavalla otteella".

Tässä valmennuksessa keskitytään kysymykseen "miten" eli millaisilla käytännön toimenpiteillä pääset tavoitteisiisi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan


Projekti-Instituutin blogi

Projektipäällikön kolme avainmittaria

Projektipäällikkönä sinun on oltava tilanteen tasalla päivittäin. Mittaalla muutamia oikeita asioita, saat melko hyvän tilannekuvan siitä missä mennään. Avainmittareiden (engl. Key Performance Indicator, KPI) avulla pystyt seuraamaan miten projektisi etenee suhteessa suunnitelmaan.kk-kysymys

Kuukauden kysymys

Sosiaalinen media ja mobiliteetti ovat tulleet osaksi projektijohtamistakin. Mitä sosiaalista mediaa tai mobiilipalveluita käytät projektityössäsi? 

Vastaa ja näet mitä muut käyttävät!

Klikkaa tästä ja vastaa!

Projektipäivät 2016

1.-2.11.2016
Helsingin Messukeskus

Ohjelmarakenne julkaistu - mukana 16 seminaarikokonaisuutta!

Projektipäivien ohjelma sisältää mm. 16 puolen päivän seminaaria, kolme keynote-puheenvuoroa, noin 70 puhujaa, tietoiskuja ja aikaa verkostoitua.

Tutustu tapahtumaan
Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä Seuraa YouTubessa
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi

Osoitelähde: Projekti-Instituutin uutiskirjeen tilaajarekisteri