Projekti-Instituutti
Koulutuskalenteri

Yhteistyösopimus Shanghai Power Science and Technology Co. Ltd:n kanssa

Suomen Projekti-Instituutti Oy on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Shanghai Power Science and Technology Co. Ltd:n kanssa koulutus- ja konsultointipalvelujensa markkinoinnista ja toteutuksesta Kiinassa.

Shanghai Power Science and Technology Co. Ltd on vuonna 1995 perustettu projektihallinnan ohjelmistotyökalujen toimituksiin erikoistunut yritys, joka on pitkään toiminut mm. Oraclen Primavera- ohjelmistojen jälleenmyyjänä Kiinassa. Shanghai Power -yhtiöllä on Kiinassa laaja, yli 300 yrityksen asiakaskunta, joiden toiminta painottuu erityisesti infrastruktuuriprojekteihin. Yhtiöllä on Kiinassa toimistoja yli 20 kaupungissa ja yhteensä yli 300 toimihenkilöä.

Shanghai Power on erityisen kiinnostunut Projekti-Instituutin kehittämistä konsultointipalveluista, kuten projektitoiminnan arviointipalvelu Infocuksesta, projektikulttuurin kokonaisvaltaisesta kehittämiskonseptista ja ABC -projektimallista.

Lisätietoja

PM Master™ – projektitoiminnan kehittäjille (8,5 pv)

PM Master -valmennusohjelma toteutetaan ensi keväänä jo 27:ttä kertaa. Valmennusohjelmaan on vuodesta 2001 alkaen osallistunut jo noin 450 projektiammattilaista. Viime vuosien aikana sisältöä on kehitetty vastaamaan entistä paremmin projektitoimistoissa työskentelevien tarpeita. Valmennusohjelmassa perehdytään projektitoimiston eli PMO:n perustamiseen ja tehtäviin, projektiorganisaation rooleihin, projektimalleihin, projektisalkun hallintaan, strategiseen suunnitteluun ja ohjelmajohtamiseen sekä muutoksen johtamiseen. PM Masterista saat uusia oivalluksia ja käytännön vinkkejä niin asiantuntijavalmentajilta, case-esittäjiltä kuin muilta osallistujilta – verkostoituminen ja osaamisen jakaminen ovat valmennusohjelman arvokkainta antia. 

Ilmoittaudu viimeistään 4.12.2015 ja saat Finnair Plus -pisteet kaksinkertaisena eli yhteensä 30 000 pistettä!

Tutustu ohjelmaan ja aiempien osallistujien kokemuksiin


Projektimalli

Avoimet projektijohtamisen valmennukset 2016

Saat valmennuksissamme välittömästi käytäntöön sovellettavaa osaamista ammattimaisen valmentajan johdolla. Meillä on erittäin tyytyväisiä asiakkaita; vuonna 2014 valmennuksiimme osallistuneista 96% suosittelisi valmennusta myös kollegalleen.

Tarjonnassamme on sekä yksi- tai kaksipäiväisiä täsmävalmennuksia että pidempiä valmennusohjelmia. Kaikkia näitä toteutamme myös yrityskohtaisesti räätälöitynä!

Projektipäivät 2015

Projektipäivät uusissa tiloissa

Projekti-Instituutin osastolla Projektipäivillä oli jälleen vipinää. Tänä vuonna paikkana oli Helsingin Messukeskus, joka sai paljon kiitosta kävijöiltä.

Puheenaiheena oli etenkin vastalanseerattu Leijona-projektimalli, jonka SPI julkaisi 25-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi. Kyseessä on ABC Projektimallin muunnelma Suomen julkishallinnolle ilman lisenssimaksua. Lisäksi paljon kiinnostusta herättivät Infocus-palvelu, jossa kypsyysarvioinnin lisäksi tehdään konkreettinen kehittämissuunnitelma sekä ABC Projektimalli, josta on saatavilla jo neljäs versio.

Kutsuvieraanamme Projektipäiville pääsi myös kaksi avoimen valmennuksemme käynyttä henkilöä. Järjestimme vuoden sisällä osallistuneille kurssilaisille nopeuskilpailun jonka kaksi nopeinta lunastivat itselleen kahden päivän vapaaliput Projektipäiville (arvo 750€/lippu).

SPIWakaru_uutiskirje

Wakarun kevään 2016 PRINCE2 -valmennukset 

Yhteistyökumppanimme Wakaru tarjoaa PRINCE2®-koulutuksista sekä Foundation että Practitioner tason valmennuksia. Kevään 2016 valmennusajankohdat löydät koulutuskalenteristamme.

Lataa Projektitoiminnan kehittäjän pikaopas (pdf) Lataa Projektipäällikkö tiimin johtajana -opas (pdf)

Seuraa Projekti-Instituuttia

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa LinkedInissä Seuraa LinkedInissä
Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
www.projekti-instituutti.fi