Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

19.6.2018 Aika nauttia kesästä!

Meidät tavoitat kesällä parhaiten vaihteen numerosta +358 94391 410 tai osoitteesta toimisto@projekti-instituutti.fi, paitsi 9-20. heinäkuuta, jolloin toimistomme on kiinni.

Lue lisää


15.6.2018 3PMO:ssa pohdittiin PMO:n identiteettiä

Mitä PMO:lta tänä päivänä vaaditaan, jotta sen olemassaolo olisi perusteltavissa? PMO-ammattilaisten vuosittaisessa verkostoitumistapahtumassa Tampereella 12.6. katsottiin PMO:iden tulevaisuuteen.

Lue lisää


5.6.2018 Lennä Finnair Plus -pisteillä entistä kauemmas!

Projekti-Instituutin avoimista valmennuksista ansaitset Finnair Plus-pisteitä, ja ilmoittautumalla syksyn valmennuksiin juhannukseen mennessä saat pisteesi tuplana! Finnair laski lentopalkintojensa hintoja 4.6. – voit siis nyt lunastaa pisteilläsi lentomatkoja entistä edullisemmin.

Lue lisää


5.6.2018 Uusi monimuotovalmennus: Projektisuunnittelun starttipaketti

Syksyn koulutuskalenteristamme löytyy Projektisuunnittelun starttipaketti, johon kuuluu tiiviiden Skype-sessioiden lisäksi työpajapäivä valmennusryhmän kanssa kasvokkain sekä itseopiskelua ja yhteistyötä verkossa Howspace-työtilassamme.

Lue lisää


4.6.2018 Lisää projektinjohtamisen osaamista energia-alan investointeja tekeviin yrityksiin

Syksyllä käynnistyy kolmas nimenomaan energia-alan projektipäälliköille suunnattu valmennusohjelmamme.

Lue lisää


4.6.2018 Onnea tuoreille CPMO® -sertifioituneille!

Toissa viikon perjantaina päättyi kevään PM Master-valmennusohjelma, ja Certified PMO Managerien (CPMO®) määrä kasvoi kolmellatoista.

Lue lisää


7.5.2018 PM Masterista askelmerkit PMO:n ja projektitoiminnan kehittämiseen

Syksyn PM Master -valmennusohjelma alkaa 24.8. Jos työlistallasi on PMO:n perustaminen tai kehittäminen, projektisalkun johtamiskäytäntöjen linjaaminen, ohjelmajohtamisen käytäntöön ottaminen tai muuta projektitoiminnan kehittämiseen liittyvää, PM Master tukee sinua tehtävässäsi.

Lue lisää


7.5.2018 Syksyn valmennukset projektiammattilaisille nyt koulutuskalenterissa

Kun ilmoitaudut kesäkuun loppuun mennessä, saat osallistumisesta ansaitsemasi Finnair Plus -pisteet tuplana!

Lue lisää


17.4.2018 Kevään valmennuksista 50 % lisää Finnair Plus -pisteitä!

Finnairin kevätkampanjassa ansaitset +50 % palkintopisteitä Finnairin yhteistyökumppaneiden palveluiden ja tuotteiden ostoista. Näin siis myös Projekti-Instituutin valmennuksista!

Lue lisää


4.4.2018 Projektiyhdistyksen infowebinaari IPMA-sertifioinnista 10.4.

Oletko harkinnut projektiammattitaitosi sertifoimista? Haluatko kuulla IPMA C- tai D-sertifioinnista lisää? Ilmoittaudu PRY:n infowebinaariin 10.4.!

Lue lisää


Seuraavat