Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

12.10.2017 PMP-sertifiointi uudistuu

PMI:n Project Management Professional (PMPⓇ) -sertifiointi uudistuu 26. maaliskuuta 2018.

Lue lisää


12.10.2017 Valoa marraskuuhun - oivalluttavat valmennukset

Onko marraskuun kalenterissasi päivän tai parin verran uusille, virkistäville oivalluksille? Vielä ehdit hyvin mukaan seuraaviin valmennuksiin:

Lue lisää


12.10.2017 Projektipäivät 2017 – SPI:n kärkiaiheet

Tähän aikaan vuodesta projektialan ammattilaiset valmistautuvat täyttä häkää Projektipäiviin. Suomen Projekti-Instituutti kuuluu Projektipäivien pitkäaikaisimpiin kumppaneihin, ja tapahtuma on meille vuoden tärkein foorumi tavata alan ammattilaisia ja yrityksiä. Tänä vuonna meillä on kolme fokusaluetta, joista olemme erityisen innokkaita keskustelemaan ständillämme ja seminaareissa: Kehittämistoiminnan ketterä ja Lean ohjaus, projektipäällikön fasilitointitaidot sekä energia-alan murros ja sen tuoma paine projektitoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää


27.9.2017 Projekti-Instituutissa tehty diplomityö hyväksyttiin parhain arvosanoin

Oulun yliopistossa opiskelleen Chen Chenin kevään 2017 aikana valmistelema diplomityö "Developing a change management maturity assessment model" hyväksyttiin elokuussa arvosanalla Excellent, 5.

Lue lisää


12.9.2017 IPMA C sertifiointivalmennus+sertifiointi edulliseen pakettihintaan!

Sertifiointikäytännöt muuttuvat ja hinta nousee vuoden 2018 alussa. Nyt on mahdollisuus hoitaa sertifiointi kuntoon tämän vuoden puolella edulliseen pakettihintaan, johon kuuluu C-sertifiointivalmennus ja C- tai D-sertifiointi joko Tampereella, Turussa tai Jyväskylässä.

Lue lisää


1.9.2017 Investoivien yritysten haasteena yhtenäisten toimintamallien puuttuminen

Suomen Projekti-Instituutti toteutti 31.5.-27.6.2017 haastattelututkimuksen investointi- ja projektinjohtoprosessien eheydestä. Tavoitteena oli selvittää kuinka investoinnin päätöksentekoprosessi tukee investointiprojektin johtamista.

Lue lisää


PMBOK® Guide uudistuu

PMI:n julkaisema A Guide to the Project Management Body of Knowledge, tai tuttavallisemmin PMBOK, päivitetään 4-5 vuoden välein. Kuudes painos ilmestyy 6. syyskuuta.

Lue lisää


30.8.2017 Nyt on loppuvuosi parasta aikaa hankkia IPMA C-sertifikaatti!

IPMA -sertifiointi uudistuu 1.1.2018 alkaen. Hinta nousee, ja vaikeustasokin hieman. Nyt on kuitenkin vielä koko syksy aikaa hoitaa sertifiointi kuntoon ennen muutoksia!

Lue lisää


30.8.2017 Onnistu projekteissa coachaavalla otteella

Projekteja johdetaan vuorovaikutuksella, ja sitä voi harjoitella. Katso video syksyn coachingvalmennuksesta!

Lue lisää


AgiLean tuo strategiseen kehittämiseen selkeyttä ja sujuvuutta

Miten yhtäaikaisia ohjelmia, projekteja, ketterää kehitystä ja pienkehitystä johdetaan hallitusti? Projekti-Instituutin kehittämä AgiLean™ -malli tarjoaa ratkaisun.

Lue lisää


Seuraavat