Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

2.1.2019 Avointen valmennusten arvosanat nousivat vuonna 2018

Avointen valmennustemme arvosanat nousivat viime vuonna. Koulutus.fi-palveluun kirjattujen palautteiden keskiarvo oli 4,3.

Lue lisää


5.11.2018 Terveisiä Projektipäiviltä!

Projekti-Instituutti toimi jälleen kultakumppanina kun Projektipäivät viettivät 20-vuotisjuhlia.

Lue lisää


22.10.2018 DI Marcus Ahlroth on nimetty Senior Sales Manageriksi

Marcus on aiemmin työskennellyt laatujärjestelmien parissa ja projektikokemusta hänellä on mm. ABB:ltä ja Perlokselta. Marcuksen vastuualueena on valmennustemme ja konsultointipalveluidemme myynti.

Lue lisää


9.10.2018 Projekti-Instituutti China Import Expossa marraskuussa

Projekti-Instituutti osallistuu China Import Expoon marraskuun alussa. Tavoitteenamme on kasvattaa valmennustemme ja konsultoinnin määrää Kiinassa.

Lue lisää


9.10.2018 Uudistimme IPMA C-valmennuksemme!

Uusi valmennus vastaa entistä paremmin uudistuneen IPMA C-sertifiointikokeen vaatimuksiin. IPMA -sertifioinnit rantautuivat Suomeen osittain myös Projekti-Instituutin myötävaikutuksesta 1990-luvun lopulla ja siitä saakka olemme myös valmentaneet projektipäälliköitä sertifiointiin.

Lue lisää


25.9.2018 Digitaalinen fasilitointi tehostaa lähes kaikkia Projekti-Instituutin asiakastoimituksia

Omien työtapojen tehostuminen ja kumppaneiden innostus kannustavat Suomen Projekti-Instituutin asiantuntijoita käyttämään oppimisalusta Howspacea useimmissa asiakkuuksissaan.

Lue lisää


25.9.2018 Matti Ahvenharju China PM Review:n haastattelussa: All Success Finally Depends on People

Journalist’s introduction: As project managers, self-awareness is essential, so do you have an accurate assessment about your behavioral competence? PeiliTM Behavioural Profile is a useful tool that can fit your needs in this aspect. As the Owner of Integro LTD (Peili), Matti Ahvenharju shares his experience, reflection and observation on project management with us.

Lue lisää


14.8.2018 PM Masterista askelmerkit PMO:n ja projektitoiminnan kehittämiseen

Syksyn PM Master -valmennusohjelma alkaa 24.8. Jos työlistallasi on PMO:n perustaminen tai kehittäminen, projektisalkun johtamiskäytäntöjen linjaaminen, ohjelmajohtamisen käytäntöön ottaminen tai muuta projektitoiminnan kehittämiseen liittyvää, PM Master tukee sinua tehtävässäsi.

Lue lisää


14.8.2018 Näihin alkusyksyn valmennuksiin on vielä tilaa!

Ilmoittaudu syyskuun valmennuksiin NYT:

Lue lisää


15.6.2018 3PMO:ssa pohdittiin PMO:n identiteettiä

Mitä PMO:lta tänä päivänä vaaditaan, jotta sen olemassaolo olisi perusteltavissa? PMO-ammattilaisten vuosittaisessa verkostoitumistapahtumassa Tampereella 12.6. katsottiin PMO:iden tulevaisuuteen.

Lue lisää


Seuraavat