Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

20.6.2017 Mitä sinä haluat oppia ensi syksynä?

Suurimmalla osalla meistä ajatukset ovat jo lähestyvässä kesälomassa, tai ainakin juhannuksessa. Syksyllekin on kuitenkin hyvä ottaa jokin tavoite ja kiintopiste: varaa jo nyt aikaa kalenteristasi jonkun uuden asian oppimiselle!

Lue lisää


8.6.2017 3PMO:ssa ratkottiin yhdessä ongelmia

Projektiyhdistyksen 3PMO-tapahtuma 6.6. veti Tampere-talon salin täyteen projektitoimistoammattilaisia. Tilaisuudessa kuultiin kiinnostavia alustuksia ja ratkottiin yhdessä erilaisia PMO-haasteita. Projekti-Instituutti toimi tapahtuman pääyhteistyökumppanina.

Lue lisää


7.6.2017 Tule meille töihin!

Tarvitsemme lisää Projektijohtamisen konsultteja mukaan Asiantuntijapalvelut -tiimiimme.

Lue lisää


7.6.2017 Verkkovalmennuksesta oikeat eväät IPMA C:hen

IPMA C -sertifiointiin kannattaa valmistautua preppaamalla siinä testattavia projektinjohtamisen menetelmiä. Täsmävalmennus on usein tehokkain tapa ottaa tarvittavat taidot haltuun, ja se onnistuu myös verkon kautta. SAP FINUG:in (Finnish User Group ry) IPMA C-kokelaat pitivät verkkovalmennusta erittäin toimivana.

Lue lisää


PM Master sai jälleen huippupalautteet – lue osallistujien kommentit

Toukokuun puolivälissä päättynyt kevään 2017 PM Master -valmennusohjelma sai tälläkin kertaa kiittävää palautetta osallistujilta. Kokonaisuutena valmennus sai arvion 4,44/5.

Lue lisää


7.6.2017 Heti käyttöön: 7 hyvää kysymystä projektin seurannan tueksi

Miten meni, noin niinkuin omasta mielestä? Sitä pohditaan usein vasta projektin jälkiarvioinnissa, lessons learned -osiossa. Kysymyksen aikamuoto kannattaa muuttaa preesensiin ja pitää se mielessä koko projektin ajan: Miten menee?

Lue lisää


8.5.2017 Huippusuosittu 3PMO-tapahtuma tulee taas!

6. kesäkuuta maan rautaisimmat PMO-ammattilaiset kokoontuvat jälleen valtaisan suosion saavuttaneeseen 3PMO-tapahtumaan Tampereelle. Nimensä mukaisesti 3PMO:ssa syvennytään kaikkeen projektitoimistoihin ja niiden rooliin liittyvään – ja pohditaan tietysti sitä, miltä tulevaisuuden PMO voisi näyttää. Tapahtumaan on enää muutama lippu jäljellä, joten jos sinulla ei vielä ole omaasi, kannattaa toimia nopeasti!

Lue lisää


24.5.2017 Vaikuttava edistymisraportti: 6 vinkkiä

Projektin edistymisen raportointi ohjausryhmälle, asiakkaalle tai sidosryhmille ei ole vain välttämätöntä paperityötä, vaan auttaa parhaimmillaan tuloksellisempaan vuoropuheluun ja yhteistyöhön vastaanottavan tahon kanssa. Kun tunnet kohderyhmäsi ja tiedät minkälaista tietoa se haluaa, räätälöi edistymisraporttisi sen mukaisesti.

Lue lisää


24.5.2017 Haastattelussa kevään tuore PM Master ja Certified PMO Manager

Kirsi Vikström, joka toimii erikoissuunnittelijana Tampereen ammattikorkeakoulussa, osallistui kevään PM Master -valmennusohjelmaan. Hän on myös tuore Certified PMO Manager suoritettuaan sertifioinnin teoriaosion sekä esiteltyään projektitoiminnan kehittämistyönsä valmennusohjelman viimeisellä jaksolla. Onnittelemme Kirsiä hienosta suorituksesta!

Lue lisää


19.4.2017 Kokonaisvaltainen lähestymistapamme projektinjohtamiseen on asiakkaillemme ratkaisevaa

Asioiden johtaminen ilman ihmisten johtamisen taitoja on sekä vaikeaa että tehotonta. Kulkevatko "management" ja "leadership" teidän projekteissanne käsi kädessä?

Lue lisää


Seuraavat