Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

27.3.2018 9.14

3PMO:n vieraspuhujista ensimmäiset kiinnitetty

PMO-ammattilaisten ja johtajien ammattilaistapahtuman ensimmäiset vahvistetut case-esitykset tulevat Meyer Turku Oy:stä sekä Tampereen Sähkölaitos Oy:stä.

Meyer Turku Oy:n investointi- ja kehitysjohtaja Tero Lahti puhuu PMO:n roolista projektikulttuurin kehittämisessä. Tampereen Sähkölaitos Oy:n tietohallintojohtaja Johannes Lindellin case-esityksen otsikko on PMO – Tarpeesta käytäntöön.

Case-esitysten ohella päivän ohjelma koostuu työpajoista, joita fasilitoi mm. Projekti-Instituutin konsultit. Suomen Projekti-Instituutti on 3PMO-tapahtuman pääyhteistyökumppani. Tapahtuman avaa Vesa Ilama, ja puheenjohtajana toimii Matti Haukka.

3PMO on vuodesta toiseen ollut loppuunmyyty, joten oma paikka kannattaa varata ajoissa! Ilmoittautumisohjeet ja kevään mittaan päivittyvä ohjelma löytyvät 3PMO:n www-sivuilta.

3PMO:n kohderyhmään kuuluvat
  • Projektitoimistojen vetäjät ja esimiehet
  • Projektitoimistojen omistajat/ohjausryhmän henkilöt
  • Portfolio & Program Managerit ja esimiehet
  • Projektiliiketoiminnan johto
  • Liikkeenjohto / päättäjät
  • Projekti- ja liiketoiminnan kehittäjät


PS: PM Master -alumnit: Vuoden alumni-illallinen on 3PMO:n aattona 11.6. Ravinteli HuberissaTampereella. Paikkoja on rajallisesti, joten ilmoittaudu pikimmiten! Illallista edeltävässä iltapäivän ohjelmassa on AgiLean-workshop, jossa pääsette kokeilemaan mallin sovittamista caseorganisaatioiden olemassa oleviin toimintamalleihin. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet tulossa sähköpostitse heti pääsiäisen jälkeen!Palaa otsikoihin