Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

Grape People Finland Oy ja Suomen Projekti-Instituutti yhteistyöhön

Kumppaniverkostoamme vahvistaa fasilitointiin erikoistunut Grape People Finland Oy.

Piritta van der Beek_Grape People
Grape People Finland Oy:n toimitusjohtaja Piritta van der Beek Projektipäivillä
Grape People auttaa asiakkaitaan organisaation kehittämisessä: strategiatyössä, palvelumuotoilussa, organisaatiokulttuurin, tiimien ja johtajuuden kehittämisessä sekä muutoksen läpiviennissä. Grape Peoplen asiantuntijat opettavat asiakkaitaan fasilitoimaan näitä prosesseja myös itse.

Yhteistyömme tuli virallisesti julkistettua Projektipäivillä, jossa Grape Peoplen toimitusjohtaja Piritta van der Beek piti tietoiskun fasilitoinnista projektityössä. Fasilitointitaidot ovat ratkaisevia ryhmätilanteiden onnistumisen ja tuloksellisuuden kannalta, ja projekteissa fasilitaattorina saa usein toimia projektipäällikkö itse. Myös PMO:n edustajat ovat monissa organisaatioissa erikoistuneet fasilitointiin ja osallistuvat fasilittaattorina esimerkiksi strategiatyöhön.

Kevään 2018 koulutustarjonnassamme on uutuutena 2,5 päivän Fasilitointi projektityössä -valmennus. Aiheena fasilitointi on pitkään kuulunut projektipäälliköille suunnattuihin PM Professional -valmennusohjelmiimme, joissa osallistujat ovat päässeet myös kokeilemaan fasilitointia valmennusryhmässä ja omissa töissään. Ensi kevään pelkästään fasilitointiin keskittyvä valmennus Grape Peoplen Miikka Penttisen johdolla on kuitenkin ensimmäinen syvempi sukellus aiheeseen. Olemme hyvin innoissamme tästä yhteistyöstä, jonka myötä tarjontamme projektiammattilaisille laajenee entisestään!

“Yhteistyömme on alkanut vauhdikkaasti ja energisellä tekemisen meiningillä", iloitsee myös Piritta van der Beek. "Pääsemme yhdessä auttamaan projektipäälliköitä tehostamaan projektipalavereitaan ja saamaan tiimit toimimaan paremmin yhdessä. Uskon, että saamme yhdessä vaikuttavampia tuloksia aikaiseksi kuin erikseen." 


Palaa otsikoihin