Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

24.5.2017 13.53

Haastattelussa kevään tuore PM Master ja Certified PMO Manager

Kirsi Vikström, joka toimii erikoissuunnittelijana Tampereen ammattikorkeakoulussa, osallistui kevään PM Master -valmennusohjelmaan. Hän on myös tuore Certified PMO Manager suoritettuaan sertifioinnin teoriaosion sekä esiteltyään projektitoiminnan kehittämistyönsä valmennusohjelman viimeisellä jaksolla. Onnittelemme Kirsiä hienosta suorituksesta!

Kirsi_Vikström 320x444

Kattava kokonaisuus

PM Master on projektitoimistojen johtajille sekä muille projektitoiminnan kehittäjille suunnattu valmennusohjelma, jossa käsitellään projekti- ja projektisalkun johtamisen päätöksentekomalleja, strategista suunnittelua ja sen yhteyttä projektisalkun hallintaan, ohjelma- ja muutosjohtamista sekä omaa johtajuutta.

Käytännön kautta oivalluksiin

Kirsin odotukset PM Master -valmennusohjelmalle oli oppia uusia työkaluja ja toimintatapoja uudistusten läpivientiin omassa organisaatiossaan. Parasta valmennusohjelmassa oli hänen mukaansa tekemällä oppiminen sekä teorian ja käytännön yhdistäminen sopivassa suhteessa. PM Masterissa tehdäänkin jokaisena valmennuspäivänä vähintään yksi laajempi ryhmätyö, jonka kohteeksi valitaan jonkun ryhmän jäsenen organisaatiossa ajankohtainen projekti, ohjelma tai toimintamalli.

Langanpäät yhdistyvät isoksi kuvaksi

"Käytännön harjoituksista paras oli hyötykartan tekeminen”, sanoo Kirsi. Kyseisessä ohjelmajohtamiseen liittyvässä harjoituksessa tunnistetaan ohjelmaan kuuluvien projektien hyötytavoitteita eri tasoilla, sekä kartoitetaan miten ne liittyvät paitsi toisiinsa, myös projektien tuotoksiin, ohjelman tavoitteisiin sekä ylimmän tason strategisiin tavoitteisiin, joita ohjelma on tarkoitus toteuttaa.

PM Master- ja CPMO- joukko kasvaa

Kirsin CPMO -sertifikaatin järjestysnumero on 88 – kaiken kaikkiaan sertifioituneita on nyt tasan sata. Sertifioinnin on voinut suorittaa vuodesta 2013. PM Master -valmennusohjelmaan on osallistunut jo yli 500 projektitoiminnan kehittäjää. Seuraava ohjelma on kolmaskymmenes toteutus, ja se käynnistyy 6. syyskuuta. Kirsi kertoo valinneensa Projekti-Instituutin valmennuksen, koska se tuki hänen aikaisempia valintojaan. ”Olen saanut valmennusohjelmalta paljon, PM Masterissa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Suosittelen.”

Tutustu PM Master™ -valmennusohjelmaan

Tutustu CPMO™ -sertifiointiin
Palaa otsikoihin