Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

19.4.2016 8.48

Hauska ja hyödyllinen kesäpäivä projektiammattilaisille!

Mietitkö parhaillaan miten voisitte viettää mukavan kesäpäivän kollegoiden kanssa? Tilaa meiltä Projektijohtamisen SM-kilpailuun perustuva Project Battle-päivä ja selvitä ketkä johtavat projektinsa maaliin!

Harvoin voi samalla kertaa pitää hauskaa, oppia uusia asioita ja mittelöidä mitattavasti johtamistaidoissaan! Suomen Projekti-Instituutin laatimaa projektijohtamisen CASE-tehtävää on jo kolme kertaa (2011, 2014, 2015) käytetty mittaamaan osallistuvien joukkueiden tasoa IPMA Young Crew’n Projektijohtamisen SM-kisojen osallistujien tasoa. Young Crew’n kilpailun voittajajoukkue on perinteisesti lähtenyt edustamaan Suomea jaloissa projektitaidoissa PM-ksoihin, ja nyt myös yritykset voivat mitata päivän mittaisessa kiihkeässä kilpailussa kuinka heidän projektipäällikkönsä ja –ryhmänsä menestyvät toisiaan vastaan kovatasoisen CASE-tehtävän parissa.

Voitte laittaa keskenään kilpailemaan korkeintaan kuusi (6) kaksi-, kolme- tai nelihenkistä joukkuetta, ja päivän päätteeksi annetaan jokaiselle joukkueelle virallinen palaute heidän suorituksestaan, kerrotaan joukkueiden kilpailusijoitukset sekä palkitaan paras joukkue!

Päivä voidaan hieman lyhentäen muotoilla sopimaan vaikkapa työhyvinvointipäivänne aloitusnumeroksi, jolloin varsinainen kilpailu palautteineen tapahtuisi esimerkiksi klo 9-14, ja parhaiden joukkueiden julkaiseminen ja palkitseminen voidaan suorittaa juhlallisesti päivänne vapaamuotoisemmassa iltaosassa.

Kysy lisää osoitteesta myynti@projekti-instituutti.fi


iStock 000009937357Large


Palaa otsikoihin