Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

8.5.2017 8.59

Huippusuosittu 3PMO-tapahtuma tulee taas!

6. kesäkuuta maan rautaisimmat PMO-ammattilaiset kokoontuvat jälleen valtaisan suosion saavuttaneeseen 3PMO-tapahtumaan Tampereelle. Nimensä mukaisesti 3PMO:ssa syvennytään kaikkeen projektitoimistoihin ja niiden rooliin liittyvään – ja pohditaan tietysti sitä, miltä tulevaisuuden PMO voisi näyttää. Tapahtumaan on enää muutama lippu jäljellä, joten jos sinulla ei vielä ole omaasi, kannattaa toimia nopeasti!

Poimi ideat tulevaisuuden PMO:hon

Tänä vuonna 3PMO:n puheenjohtajana toimiva Suomen Projekti-Instituutin partner, seniorikonsultti ja valmentaja Matti Haukka näkee “uuden ajan PMO:n” entistä vahvemmassa roolissa organisaation strategisessa uudistumisessa. Matti avaa ajatuksiaan tällaisesta “Lean Management Officesta” Projekti-Instituutin blogissa, ja odottaa innolla mielenkiintoisia keskusteluja aiheesta Tampereella! Kiinnostavia näkökulmia tarjoavat epäilemättä myös vieraspuhujat, joiden alustuspuheenvuoroista keskustelut jatkuvat osallistujien kesken pienryhmissä. Puhujat ja ohjelma on pitkälti jo julkaistu: tutustu ohjelman rakenteeseen

Projekti-Instituutin väki virittäytyy jo tunnelmaan

Kuvioissa mukana ovat Projekti-Instituutista myös Markku Aarni, Annika Oinonen, Juuso Äikäs ja Mia Petäinen. “Juttelisin mielelläni leanista projektisalkun johtamisesta: kuinka varmistetaan asiakkaan kokema arvo sekä projektin aikana että sen jälkeen, sekä skaalautuvuudesta projektin kompleksisuuden suhteen, eli kuinka varmistetaan ettei tehdä turhaa työtä”, kertoo Juuso odotuksistaan. “Projektisalkun johtaminen on toki aina kiinnostanut aiheena muutenkin, erityisesti strategian toteuttamisen näkökulmasta”. PMO, projektitoiminnan kehittäminen, ohjelmajohtaminen ja projektisalkun johtaminen ovat myös Markun, Annikan ja Mian erityisosaamista ja lempipuheenaiheita.

3PMO:n jälkeen ideat toiminnaksi

SPI:läisten kanssa juttusille kannattaa hakeutua myös projektimallin kehittämisen sekä ammattiprojektipäälliköiden osaamisen kehittämisen tiimoilta. Kesälomien jälkeen 3PMO:ssa heränneitä ajatuksia onkin hyvä tilaisuus lähteä jalostamaan! PMO-ammattilaisille takuulla tuloksellisin valmennuskokonaisuus on tietysti syyskuussa käynnistyvä, jo kolmaskymmenes PM Master™ -valmennusohjelma, jonka myötä niin osallistujan osaaminen kuin organisaation projektitoiminta nousevat uudelle tasolle. 3PMO:ssa törmäät varmasti PM Master-alumneihin ja Certified PMO Manager™ -sertifioituneisiin; kysy heiltä kokemuksia ja vinkkejä.
Palaa otsikoihin