Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

16.6.2016 11.58

Investointi projektipäällikkyyteen

Ensimmäinen Investment PM Professional –valmennusohjelma päättyi toukokuussa. Ohjelma on suunnattu monimutkaisten investointiprojektien päälliköille. Osallistujat olivat pääasiassa energiateollisuudesta ja siihen liittyvistä toimijoista.

Saamamme palautteen perusteella ohjelma onnistui hyvin. Osallistujien mielestä erityisen onnistunutta oli käsitellä investointiprojektinjohtamisenmenetelmiä ja ihmisten johtamista. Peili™-käyttäytymisprofiilin perustuva johtamisosio sai viljalti kiitosta.

Palautteessa kävi myös ilmi, että valmennusohjelma on vaativa. Se ei päästä osallistujia helpolla, keskustelut muiden osallistujien kanssa ja konkreettiset esimerkit ja harjoitustyöt nostavat osaamista tehokkaasti. Aristoteleen sanoin:” Oppimisen juuret ovat kitkerät, mutta hedelmä makea.”

Keräsimme palautetta ja näkemyksiä koko kurssin ajan ja niinpä ensi syksyn toteutuksessa kehitämme sisältöä ja harjoituksia vastaamaan yhä paremmin nykypäivän haasteisiin. Toivotammekin kaikki investointeja johtavat investoimaan myös itseensä.

”Käytimmme tässäkin valmennusohjelmassa osallistujien aitoja case-projekteja harjoitusten pohjana. Oli erittäin mielenkiintoista nähdä kuinka osallistujat yhdessä ratkoivat erilaisten investointiprojektien haasteita valmentaja Matti Haukan sparrauksella. Oivalluksen iloa on aina yhtä mukava seurata. ” toteaa valmennuksen ohjelmajohtaja Mika Purola.

Valmennusohjelmasta sanottua:

” Erittäin paljon hyötyä urakehityksen kannalta. Opin enemmän kuin ammattikorkeakoulun projektiasiaa sisältävistä kursseista yhteensä.”

” Todennäköisesti on hyötyä urakehitykselle. Tulen kehittämään oppien myötä itseäni/projektiosaamista. Oppeja voi hyödyntää monella osa-alueella.”

” Oppeja harjoiteltiin kattavasti erilaisin ryhmätöin. Sain uusia hyödyllisiä työkaluja & oppeja projektin johtamiseen, hallintaan ja aikatauluttamiseen sekä kustannusohjaukseen & ennustamiseen.”

Lue myös: Investment PM Professional -valmennusohjelma osallistujan silmin

Seuraava ohjelma käynnistyy 4.10.2016: lisätiedot ja ilmoittautuminen


Palaa otsikoihin