Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

1.2.2017 10.46

IPMA-sertifiointi todentaa ammattilaisuutesi

Jos ammattiprojektipäällikkyys houkuttelee tai olet jo toiminut vuosia projektipäällikkönä, kannattaa harkita sertifiointia.

IPMA  (www.ipma.ch) on kansainvälinen projektijohtamisen yhdistys, joka tunnetaan parhaiten projektipäällikkösertifioinneistaan. Eri tasoisista sertifikaateista voi lukea lisää Projektiyhdistyksen sivulta (www.pry.fi). Projekti-Instituutti järjestää täsmävalmennuksia C-tason sertifiointiin, josta lyhyesti alla:

IPMA C on nk. ammattiprojektipäällikkösertifikaatti. Sertifikaattia voivat hakea kaikki yli 36 kuukautta projektipäällikkönä toimineet henkilöt. Sertifikaatin saadakseen on suoritettava 2,5 päivää kestävä koe, jossa testataan hakijoiden menetelmä- ja johtamisosaaminen. Kokeen haasteellisin osa on menetelmätesti, jossa koetellaan hakijan tietoja ja taitoja erityisesti aikataulun ja resurssienhallinnan osalta.

Jos haluat varmistaa läpipääsysi, osallistu joko verkkovalmennukseemme tai lähivalmennukseemme Vantaalla, Tampereella, Turussa tai Oulussa. Katso lisää koulutuskalenteristamme

Järjestämme IPMA C -sertifiointivalmennuksia myös yrityskohtaisena toteutuksena. Viime vuonna koulutimme mm. Cimcorp Oy:n projektipäälliköitä:

"Cimcorp Group toimittaa vaativia kansainvälisiä toimitusprojekteja. On tärkeää, että projektipäälliköillä on vaadittava osaaminen ja se voidaan myös osoittaa asiakkaille. Toteutimme IPMA -sertifiointivalmennuksen yhteistyössä Suomen Projekti-Instituutin kanssa ja kaikki sertifiointiin osallistuneet 11 henkilöä saivat sertifikaatin. Sertifikaattien lisäksi valmennus antoi paljon ideoita ja aineksia projektitoiminnan jatkokehittämiseen. Jos tähtäät 100% onnistumiseen, kannattaa valita Projekti-Instituutti valmentajaksi." 

Jari Jylli, Projektitoiminnan johtaja, Cimcorp Oy


Palaa otsikoihin