Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

27.3.2018 14.47

Kevään valmennussuositus: Projektipäällikkönä ketterissä projekteissa 15-16.5.

Projektijohtamisessa käytetään yhä enemmän erilaisia hybridimalleja: ketterät ja muut menetelmät eivät ole "joko tai" vaan "sekä että". Ammattitaitoinen projektipäällikkö osaa hyödyntää erilaisiin tilanteisiin kulloinkin sopivimpia menetelmiä.

"Projektoinnin ja muiden toteutusmallien välinen raja tekemisen organisoinnissa tulee hämärtymään ja jopa katoamaan", sanoo Projekti-Instituutin toimitusjohtaja ja valmentaja Teppo Nurminen tulevaisuuden projektityöstä. "Tekemisen luonteen mukaan tullaan organisoimaan samankin tavoitteen alaista työtä joustavasti erilaisiin tekemisen muotoihin, sekoittaen projekteihin ketteryyttä, iteratiiviseen tekemiseen lineaarisia elementtejä ja niin edelleen."

Valmentajamme ja konsulttimme Virpi Elers jatkaa: "Organisaatioissa tulisikin lisätä ymmärrystä siitä, mitä erilaisia työtapoja on olemassa, ja minkälaisissa tilanteissa mitäkin on suotuisaa käyttää, jottei käy vaikkapa niin, että ketteryyttä lähdetään soveltamaan asioihin joihin se ei istu."

Kahden päivän valmennuksessa opit Kirsti Leppämaan johdolla eri projektinhallinnan menetelmien yhteydet ja osaat valita tarkoituksenmukaisen menettelyn omaan projektiisi. Tutustu valmennukseen ja ilmoittaudu

"Tämä oli hyvä peruskoulutus ketteristä menetelmistä ja ns. perinteisen projektihallinnan muuttuvasta, mutta tarpeellisesta, roolista niiden käytössä. Menetelmät olivat itselleni jo tuttuja, mutta silti sain paljon uutta näkökulmaa oman organisaationi toimintatapoihin ja oman työni tekemiseen." 
-Taru

Palaa otsikoihin