Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

13.2.2018 13.49

Kevätkampanja! Ytimekäs projektipäällikön valmennuspaketti

Tarjoamme kevään Syventävään projektipäällikkövalmennukseen osallistuville kaksipäiväisen Projektitiimin johtaminen -valmennuksen kaupan päälle (arvo 1050 € + alv)!

Syventävä, kevät 2018 ohjelma Syventävään projektipäällikkövalmennukseen kuuluu 1,5 tunnin mittainen valmennuksen aiheisiin orientoiva netmeeting sekä kaksi kahden päivän valmennusjaksoa. Opit käyttämään vaativien projektien johtamisessa tarvittavia menetelmiä ja ymmärtämään eri johtamismenetelmien ja -oppien merkityksen ja vuorovaikutuksen. Opit kommunikoimaan tehokkaasti projektiin osallistuvien ja sidosryhmien kanssa sekä kehittämään sekä omia että organisaatiosi projektityötapoja. Valmennusjaksojen välissä sovellat oppimaasi omaan työhösi.

Projektitiimin johtaminen -valmennuksessa saat henkilökohtaisen Peili™ -käyttäytymisprofiilin, jonka avulla tarkastelet ja kehität omaa johtamistasi valmennuksessa. Opit tunnistamaan ihmisten erilaisia käyttäytymiseen liittyviä vahvuuksia, saat käytännön työkaluja toimivan projektitiimin johtamiseksi ja kehität omia yhteistyötaitojasi. Saat keinoja ihmisten motivoimiseen, luottamuksen rakentamiseen, palautteen antamiseen ja hankalien tilanteiden ratkaisemiseen projektin eri vaiheiden aikana.

Molempien valmennusten yhteishinta on nyt 2400 € + alv. Katso www-sivuiltamme myös ryhmäalennukset, kun organisaatiostanne ilmoittautuu useampi henkilö.

Ilmoittaudu Syventävään projektipäällikkövalmennukseen ja mainitse kohdassa "ilmoittautumiskoodi" kampanjakoodi SYV+JOHT2018 niin merkitsemme sinut ilmoittautuneeksi myös Projektitiimin johtaminen -valmennukseen!


Palaa otsikoihin