Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

22.12.2016 13.24

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Syksyn pitkät valmennusohjelmat ovat onnellisesti saatettu päätökseen ja on aika katsoa, mitä mieltä osallistujamme olivat. Lue alta osallistujan kommentit syksyn PM Master -valmennusohjelmasta:

Kari Kerke (Manager, PMO Air Navigation Service, Finavia Oyj) suoritti PM Master -valmennusohjelman ja CPMO-sertifikaatin 15.12.2016. Karilla on yli 20 vuoden kokemus projektityöstä, projektien ohjausryhmien jäsenyydestä ja projektipäällikkyydestä useista vaativista hankkeista.
”Juuri tämän Suomen Projekti-Instituutin valmennusohjelman valitsin ohjelman aiemmin suorittaneen kollegan suosituksesta. Halusin edelleen kehittää osaamistani PMO-tehtäviin ja PM Master on kuin räätälöity juuri minun toimenkuvaani Finavialla. Lisäksi aikataulu sopi loistavasti” Kari toteaa. 
Valmennusohjelman rakenne, jossa lähijaksot ja välitehtävät vuorottelevat toimi Karin mielestä hyvin. ”Sain vahvistusta omille näkemyksilleni ja niin paljon tietoa, että seuraavaksi on täsmennettävä, mitä ja miten alan toteuttaa opittua käytännössä.” Parasta valmennusohjelmassa oli Karin mielestä toimenkuvaan suoraan liittyvä anti ja oppi ihmisten johtamisesta muutoksessa sekä Peili -käyttäymisprofiili. ”Pääsin jakamaan kokemuksia muiden osallistujien kanssa ja oli erittäin hyvä, että osallistujia oli erilaisista yrityksistä ja kuntapuolelta.”
”Suosittelen tätä valmennusta kaikille, jotka ovat tekemisissä projektien hallinnoinnin kanssa. Valmennus oli paras tähän aiheeseen liittyvä, johon olen osallistunut.”

Palaa otsikoihin