Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

9.3.2016 13.16

Menesty liiketoiminnassa, investoi projektitoimistoon!

Projektiyhdistyksen PMO2015-väliraportissa kysyttiin PMO-henkilöstön koulutustarpeita. Tulokset on esitetty alla olevassa kuvassa:


pmo2015

PM Master -valmennusohjelma kattaa PMO-henkilöstön koulutustarpeet. Se on tarkoitettu projektitoimiston (PMO) asiantuntijoille ja johtajille, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiville sekä projektitoiminnan kehittämisestä vastaaville henkilöille.

Valmennusohjelmassa painottuu projektien rooli yrityksen strategian toteuttamisessa. Sisällössä keskitytään organisaatioiden projektitoiminnan johtamiseen projektisalkunhallinnan kautta, muutoksen läpivientiin ohjelmajohtamisen avulla sekä oman johtajuuden kehittämiseen. 

PM Masterilaiset ovat kiittäneet erityisesti valmennusohjelman käytännönläheisyyttä ja monipuolista sisältöä, josta he ovat saaneet työkaluja ja ratkaisuja omaan työhönsä ja oman organisaationsa kehittämiseen. Sparraus, kokemuksien vaihto ja oppien jakaminen  PM Masterilaisten ja eri valmentajien kanssa on koettu arvokkaaksi asiaksi, joka jatkuu myös valmennusohjelman jälkeen PM Master Alumniryhmässä.

Valmennusohjelman hinta on 4700 €, julkisten organisaatioiden osallistujille 4300 €. 29.4.2016 mennessä ilmoittautuneet saavat 10% alennuksen hinnasta!
ABC Projektijohtamismalli®-asiakkaat ja PRY:n jäsenet saavat myös 10% alennuksen hinnasta.

Tutustu 9.9. alkavaan PM Master -valmennusohjelmaan

Palaa otsikoihin