Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

21.4.2016 15.29

Mikä kiinnostaa kiinalaisia projektiammattilaisia?

Projekti-Instituutti valmentaa parhaillaan Shanghaissa kiinalaisia projektiammattilaisia. Kansainvälistyvät kiinalaisorganisaatiot ovat kiinnostuneita paitsi projektijohtamisen menetelmistä, myös ihmisten johtamisesta projekteissa.

Shanghai Power Science & Technology Co. ja Suomen Projekti-Instituutti Oy valmentavat yhteistyössä Shanghaissa kemian teollisuuden, valmistavan teollisuuden ja energia-alan projektiammattilaisia. Nelipäiväisen valmennukseen osallistuu yli 40 henkilöä ja se kattaa syventävän projektijohtamisen lisäksi ihmisten johtamista, projektisalkun hallintaa sekä projekticaseja.

Osallistujat ovat olleet erityisen kiinnostuneita johtamistaitojen kehittämisestä, kvantitatiivisesta riskien hallinnasta sekä muista vaativien projektien johtamismenetelmistä. Erityisesti kiinnostaa kansainvälinen projektinjohtaminen, jossa korostuvat paitsi kulttuurilliset myös erilaiset lainsäädännölliset näkökohdat.

Kiinan lisäksi Projekti-Instituutti tarjoaa valmennuksiaan kaikissa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä, Saksassa, Tsekin tasavallassa ja Yhdysvalloissa.
Palaa otsikoihin