Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

20.6.2017 10.43

Mitä sinä haluat oppia ensi syksynä?

Suurimmalla osalla meistä ajatukset ovat jo lähestyvässä kesälomassa, tai ainakin juhannuksessa. Syksyllekin on kuitenkin hyvä ottaa jokin tavoite ja kiintopiste: varaa jo nyt aikaa kalenteristasi jonkun uuden asian oppimiselle!

Mikä on sinun tavoitteesi?

shutterstock_161511176

Haluaisitko terävöittää projektin suunnittelun ja ohjauksen menetelmäosaamistasi? Mietitkö, koska soveltaa ketteriä ja koska perinteisiä projektinjohtamisen menetelmiä? Oletko menossa IPMA C-sertifiointiin? Kiinnostaisiko oppia ymmärtämään ihmisten erilaisuutta ja miten sitä voi hyödyntää projektiryhmässä? Tai laajentaa ymmärrystäsi ohjelmajohtamisen hyödyistä strategisen muutoksen toteuttamisessa? Haluaisitko kenties oppia toimimaan coachina ja siten edistää projektien onnistumista? Vai tuleeko sinusta organisaationne ensimmäinen Certified PMO Manager?

 

Meiltä löytyy valmennukset joka lähtöön

Projektijohtamisen aihepiiri on moniulotteinen ja -tasoinen. Meidän valmennustarjonnastamme löytyy niin päivän tai parin kuin usean kuukaudenkin mittaisia valmennuksia kaikille projektiorganisaation tasoille, projektiryhmän jäsenistä ja aloittelevista projektipäälliköistä aina johtoryhmän edustajiin. Opit käytännön menetelmiä ja viitekehyksiä, joita voit soveltaa töissä vaikka heti seuraavana päivänä.

Tutustu syksyn koulutuskalenteriin!

 

★★★★★ “Tehokas ja oikeaan asiaan keskittyvä koulutus”

“Koulutuksessa fokusoitiin mielestäni juuri projektinhallinnan tärkeimpiin aiheisiin ja sain paljon hyviä vinkkejä myös omaan työhöni. Verrattuna aikaisempiin tässä koulutuksessa oli se hyvä puoli, että ei yritetty julistaa mitään tiettyä prinsiippiä tai mallia vaan oikeasti lähdettiin käymään kuhunkin asiaan soveltuvia käytäntöjä läpi.”

-Mikko

★★★★☆ “Tiivis ja terävä kokonaisuus”

“Mielettömän ammattitaitoinen vetäjä. Kahden päivän annoksesta riittää pureskeltavaa viikoiksi. Materiaalit nykyaikaiset ja toimivat.”

-Johanna Polamo

 

★★★★★ “Yhteistyö ja monipuoliset harjoitukset”

“Koulutus oli hyvä ja tiivis paketti. Koulutus toi hyvän kokonaiskuvan projektipäällikön töistä, sekä tietoa siitä mitä projektin omistajalta, ohjausryhmältä ja projektiryhmältä odotetaan. Harjoitukset olivat todella hyviä ja niitä voi soveltaa myös oman työn hallinnassa tai muissa tehtävissä.”

-Teija Turunen

 

Lue lisää palautteita valmennuksistamme koulutus.fi:stä
Palaa otsikoihin