Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

13.11.2017 16.16

PM Masterin aikaisen ilmoittautujan etu voimassa vielä tämän viikon!

Osallistumalla PM Master -valmennusohjelmaan ansaitset 15 000 Finnair Plus -pistettä. Kun ilmoittaudut perjantaihin 17.11.mennessä, saat pisteesi tuplana!

PM Master®  pähkinänkuoressa:

  • Suunnattu projektitoimistojen (PMO) johtajille ja asiantuntijoille ja projektitoiminnan kehittäjille
  • Valmennusohjelman yhteydessä voit sertifioitua Certified PMO Manageriksi (CPMO®), jolloin  sertifiointi myös kuuluu valmennusohjelman hintaan
  • Valmennusohjelmaan kuuluu 4 kahden päivän valmennusjaksoa, joiden välissä työstät valitsemaasi projektitoiminnan kehityskohdetta organisaatiossasi oppimiasi asioita hyödyntäen. Kehittämistyö muodostaa myös osan CPMO®-sertifiointia.
  • Valmennusohjelmassa käsitellään laajalti projektikulttuurin kehittämistä, strategista suunnittelua ja PMO:n roolia strategiatyössä, projektisalkun hallintaa, ohjelmajohtamista, muutoksen johtamista, projekti- ja salkunhallinnan ohjelmistoja sekä kehitetään omaa johtajuutta. Katso ohjelma ja tutustu valmentajiin: www.projekti-instituutti.fi/pmmaster
  • Mikä parasta: pääset verkostoitumaan uusien "PM Master -kollegoiden" kanssa. Huomaat, että monessa organisaatiossa ollaan samankaltaisten haasteiden edessä. Saat sparrausta muilta, ja sen lisäksi luonnollisesti valmentajilta ja ohjelmajohtajalta!
  • Alkaa 25.1.2018. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.12.
Kysy PM Masterista: Ohjelmajohtaja Hanna Andersson, 050 421 2363 / hanna.andersson@projekti-instituutti.fi

Lue aiempien osallistujien kokemuksia: https://www.projekti-instituutti.fi/referenssit/pm_master_-osallistujakokemukset

Kirsi_Vikström
"PM Masterista odotin oppivani uusia työkaluja ja toimintatapoja uudistusten läpivientiin omassa organisaatiossani. Parasta valmennusohjelmassa oli tekemällä oppiminen sekä teorian ja käytännön yhdistäminen sopivassa suhteessa. Käytännön harjoituksista paras oli hyötykartan tekeminen. Valitsin Projekti-Instituutin valmennuksen, koska se tuki aikaisempia valintojani. Olen saanut valmennusohjelmalta paljon, PM Masterissa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Suosittelen."

-Kirsi Vikström, erikoissuunnittelija, Tampereen ammattikorkeakoulu

Palaa otsikoihin