Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

14.8.2018 7.27

PM Masterista askelmerkit PMO:n ja projektitoiminnan kehittämiseen

Syksyn PM Master -valmennusohjelma alkaa 24.8. Jos työlistallasi on PMO:n perustaminen tai kehittäminen, projektisalkun johtamiskäytäntöjen linjaaminen, ohjelmajohtamisen käytäntöön ottaminen tai muuta projektitoiminnan kehittämiseen liittyvää, PM Master tukee sinua tehtävässäsi.

PM Master -valmennusohjelmassa saat kattavan kuvan projektitoiminnastanne kokonaisuutena: mitkä prosessit liittyvät ja vaikuttavat toisiinsa, mikä toimintamalli falskaa, mistä kohtaa kehittäminen kannattaa aloittaa? Saat myös kääriä hihat ja työstää kehittämissuunnitelman valitsemastasi, organisaatiollenne ajankohtaisesta aiheesta.

Mikä parasta: pääset verkostoitumaan  "PM Master -kollegoiden" kanssa. Huomaat, että monessa organisaatiossa ollaan samankaltaisten haasteiden edessä. Saat sparrausta muilta, ja sen lisäksi luonnollisesti valmentajilta ja ohjelmajohtajalta!

PMMpalaute

PM Master®  pähkinänkuoressa:

  • Suunnattu projektitoimistojen (PMO) johtajille ja asiantuntijoille sekä projektitoiminnan kehittäjille
  • Valmennusohjelman yhteydessä voit sertifioitua Certified PMO Manageriksi (CPMO®), jolloin  sertifiointi myös kuuluu valmennusohjelman hintaan
  • Valmennusohjelmaan kuuluu 4 kahden päivän valmennusjaksoa, joiden välissä työstät valitsemaasi projektitoiminnan kehityskohdetta organisaatiossasi oppimiasi asioita hyödyntäen. Kehittämistyö muodostaa myös osan CPMO®-sertifiointia.
  • Valmennusohjelmassa käsitellään laajalti projektikulttuurin kehittämistä, strategista suunnittelua ja PMO:n roolia strategiatyössä, projektisalkun hallintaa, ohjelmajohtamista, muutoksen johtamista, projekti- ja salkunhallinnan ohjelmistoja sekä kehitetään omaa johtajuutta. Katso ohjelma ja tutustu valmentajiin: www.projekti-instituutti.fi/pmmaster
  • Alkaa 24.8.2018. 
Kysy PM Masterista: Ohjelmajohtaja Johanna Leviäkangas, 050 4341542 / johanna.leviakangas@projekti-instituutti.fi

Lue aiempien osallistujien kokemuksia: https://www.projekti-instituutti.fi/referenssit/pm_master_-osallistujakokemuksetKirsi_Vikström
"PM Masterista odotin oppivani uusia työkaluja ja toimintatapoja uudistusten läpivientiin omassa organisaatiossani. Parasta valmennusohjelmassa oli tekemällä oppiminen sekä teorian ja käytännön yhdistäminen sopivassa suhteessa. Käytännön harjoituksista paras oli hyötykartan tekeminen. Valitsin Projekti-Instituutin valmennuksen, koska se tuki aikaisempia valintojani. Olen saanut valmennusohjelmalta paljon, PM Masterissa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Suosittelen."

-Kirsi Vikström, erikoissuunnittelija, Tampereen ammattikorkeakoulu

Palaa otsikoihin