Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

23.9.2015 9.43

Suomen Projekti-Instituutti ja Wakaru koulutusyhteistyöhön

Projektijohtamisen osaamisen ja toimintatapojen edistämiseeen keskittynyt Suomen Projekti-Instituutti ja palvelu- ja projektijohtamisen palveluyritys Wakaru aloittavat yhteistyön projektikoulutuksissa. Näin asiakkaille voidaan tarjota entistä laajempi ja kattava valikoima projektijohtamisen koulutuksia.

Suomen Projekti-Instituutin toimitusjohtaja Teppo Nurminen: ”Projektijohtamisen kenttä on viime vuosina yhä edelleen monipuolistunut ja laajentunut, ja projektiosaamisen hyödyt on alettu sisäistää monilla aivan uusillakin toimialoilla. Alan standardointi etenee kovaa vauhtia, mutta samaan aikaan on markkinoilla käytössä monia erilaisia toteutusmalleja. Tämän kaiken seurauksena tulee projektipäälliköillä ja projekteissa yleensäkin toimivilla ihmisillä olla entistä parempi kokonaiskäsitys ja laajempi osaaminen.”

”Asiakkaille Wakarun ja Projekti-Instituutin yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden hankkia helposti projektijohtamisen koulutukset kattavasti eri osa-alueisiin keskittyneiltä yrityksiltä. Projektipäälliköille on esimerkiksi hyödyllistä hankkia todistettu osaaminen sekä IPMA C-tasolle että vähintään PRINCE2 Foundation tasolle. Yhdessä pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaiden nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin kehittämällä näihin sopivia laajempia koulutusohjelmia.”, toteaa Wakarun toimitusjohtaja Jaakko Kuosmanen.


Lisätietoja:

Teppo Nurminen, toimitusjohtaja, Suomen Projekti-Instituutti Oy, puh. +358 40 550 4806

Jaakko Kuosmanen, toimitusjohtaja, Wakaru Oy, puh. +358 40 728 5870

 

Suomen Projekti-Instituutti Oy on vuodesta 1990 lähtien auttanut asiakkaitaan kehittymään projektien johtamisessa, olipa tavoitteena yksittäisen projektin, ohjelman tai portfolion tuloksen parantaminen. Kattavan valmennustarjonnan lisäksi asiakas voi esimerkiksi hyödyntää projektitoiminnan arviointipalvelua kehityspanosten suuntaamisessa tai ottaa käyttöönsä Suomen eniten käytetyn projektiohjeistuksen, ABC Projektimallin™. 11 oman henkilön lisäksi asiakkaan käytössä on laaja kansainvälinen kouluttajaverkosto. www.projekti-instituutti.fi


Wakaru Oy auttaa asiakkaitaan parantamaan palvelujaan sekä kehittämään hyvän hallintotavan, IT-palvelujohtamisen sekä projekti- ja portfoliojohtamisen prosesseja parhaiden käytäntöjen avulla kouluttamalla, valmentamalla, konsultoimalla sekä tuottamalla mittaustietoja johdon käyttöön. Wakaru on perustettu vuonna 2004 ja se työllistää 14 oman henkilön lisäksi joukon alihankkijoita sekä yli 100 robottia. Wakaru on japania ja tarkoittaa ymmärtämistä. www.wakaru.fi


 Tutustu PRINCE2 -kursseihin koulutuskalenterissamme!

 


Palaa otsikoihin