Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

9.1.2018 8.23

Suomen Projekti-Instituutti Oy:n tiimi vahvistui kahdella projektiammattilaisella

Vuosi 2018 on käynnistynyt Projekti-Instituutissa vauhdikkaasti, ja juuri sopivaan aikaan joukkoomme liittyy kaksi uutta osaajaa.

Johanna 100x133

Johanna Leviäkangas on oikeastaan paluumuuttaja; hän työskenteli Projekti-Instituutissa jo vuosina 2012-2013. Sen jälkeen hän on työskennellyt Stockmannilla IT-projekti- ja kehityspäällikkönä.


Nyt Johanna palaa Projekti-Instituuttiin projektijohtamisen konsultiksi, ja tulee keskittymään ketterään kehittämiseen asiakastoimeksiannoissa. Hän hyppääkin saman tien mukaan laajaan projektitoiminnan arviointi- ja kehittämistoimeksiantoon.Vesa 100x133

Myös Vesa Ilama on vanha tuttumme parin vuoden takaa, jolloin hän toimi Tieto Oyj:n PMO:n johtajana vastaten Tiedon projektitoiminnan kehittämisestä. Hän on myös työskennellyt Nokialla useassa eri positiossa projekti-, program- sekä portfolio managerista erilaisiin PMO- sekä leadershiptehtäviin sekä toiminut projekti- ja strategiajohtamisen freelance-valmentajana usealla eri kotimaisella koulutusyrityksellä. 


Projekti-Instituuttiin Vesa tulee konsultiksi, valmentajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi vastuullaan liiketoiminnan kehittäminen.


Tervetuloa Johanna ja Vesa, on ilo saada teidät mukaan porukkaamme!
Palaa otsikoihin